Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Zlá tanga. Vystřelila jí oko

Američanka žaluje firmu Victoria Secret. Jejich luxusní kalhotky jí vážně poranily oko.

magazin.cz
Dvaapadesátiletá Macrida Patterson z Los Angeles podala prostřednictvím svého právního zástupce žalobu na firmu Victoia´s Secret vyrábějící luxusní spodní prádlo.

Žádá odškodné a její šance na úspěch nejsou nikterak malé. Vzhledem k tomu, že v Americe se lze soudit prakticky o cokoliv a uspěly i mnohem bizarnější žaloby, než kalhotky jdoucí majitelkám po očích, zdá se, že by se výrobce měl obávat.

A jak vlastně Patterson svou žalobu na populární módní firmu podložila? Stojí to za to... Před časem si pořídila vysoce “dekorativní” boková tanga se zářezem do tvaru V z řady Sexy Little Thing. Když si je snažila obléci, kovová ozdoba, která má být pevně přišitá ke kalhotkám, vystřelila a praštila ji do oka.

Bohužel došlo k vážnějšímu poranění rohovky a žena nemohla jít několik dní do práce, proto přišla o větší část své mzdy. V žalobě doslova uvádí: “Nehoda mi ovlivní celý zbytek života.”

Právníci Victoria´s Secret požádali poškozenou ženu, aby jim poslala kalhotky i s kovovou částí, které jí způsobilo zranění, k bližšímu zkoumání, což poškozená odmítla. Uvidíme, jak si soud s další z řady bizarních amerických stížností poradí...

Co myslíte, kdo vyhraje?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 603