Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amanda Beard / foto: Shutterstock

Top 12: nej krásky ze světa sportu

Krásných žen je spousta. Ve sportu to pak platí obzvlášť. Jaké jsou ale ty nejvíc sexy sportovkyně? Magazín.cz vybral dvanáctku pořádně žhavých dívek, které se točí okolo sportu a okolo kterých se zase točí muži…

12. Tatiana Grigorieva

magazin.cz

Původně ruská atletka, později blonďatá tyčkařka závodila v barvách Austrálie. Před rokem ukončila sportovní kariéru, při níž během deseti aktivních let získala olympijskou medaili i cenný kov z mistrovství světa.

 
11. Danica Patrick
magazin.cz

Američanka, která závodí v zámořských formulových seriálech, možná jednou nakoukne i do prestižní Formule 1. Chlapi v automobilových soutěžích sice mají na Danicu řeči, ale ona na to nedbá. Že není jen do počtu, o tom svědčí, že jako první žena vyhrála závod Indy car.

 
10. Tanith Belbin
magazin.cz

Krasobruslařka s dvojím občanstvím, americkým i kanadským. Společně s Benjaminem Agostem nyní závodí za Spojené státy, tato sportovní dvojice pětkrát vyhrála americký šampionát, v roce 2006 stanula na stříbrném olympijském stupínku. Je tedy nejen krásná, ale ve svém řemesle i velmi úspěšná.

 
9. Kristi Leskinen
magazin.cz

Americká freestyle lyžařka. Zvládá toho ale mnohem více, skáče také bungee, létá na padáku, když se chce trochu zklidnit, zahraje si golf. Život si dokáže užít a když si sundá lyžařskou kombinézu, je dokonalou reklamou na freeskiing…

 
8. Amanda Beard
magazin.cz

Americká plavkyně, olympionička i modelka. Poprvé se na olympiádě ukázala ve čtrnácti letech, závodila v Atlantě 1996, a získala tři medaile. Dvě individuální stříbrné, zlatá byla ve štafetě. Podobně úspěšná byla i o čtyři roky později v Sydney, kde přidala do sbírky bronz. Také z Atén 2004 neodjela s prázdnou, získala tam svou první individuální zlatou medaili. Vedle sportovních výkonů stíhala i modeling, pózovala pro známé magazíny jako např. Playboy či Sports Illustrated.

 
7. Lokelani McMichael
magazin.cz

Sympatická Havajanka závodí v náročném triatlonu. Představila se dokonce i na prestižním Ironmanovi, kde v roce 1995 dokončila závod jako vůbec nejmladší žena v historii. V následujících letech dokázala úspěšně kombinovat kariéru sportovkyně a zároveň modelky a moderátorky televizních pořadů.

 
6. Maria Kirilenková
magazin.cz

Ruská tenistka, původem z Moskvy. První WTA titul získala před třemi lety, v červnu letošního roku se už vyšplhala na 19. místo světového pořadí. Dobrá přítelkyně Marie Šarapovové, další z tenisových krásek.

 
5. Gabrielle Greece
magazin.cz

Rodačce z Kalifornie se také podařilo skloubit sport s modelingem. Pracovala pro módní firmy v New Yorku, zároveň byla velmi úspěšná v profesionálním volejbalu. Už na floridské univerzitě ustavila tahle blokařka několik rekordů, které dosud platí.

 
4. Maria Šarapovová
magazin.cz

Ruská tenisová princezna, někdejší světová jednička, nyní třetí na žebříčku. Vyhrála tři grandslamové turnaje, první už v sedmnácti a k tomu přímo na dvorcích slavného Wimbledonu.

 
3. Milene Domingues
magazin.cz

Brazilská fotbalistka, modelka a také bývalá partnerka kanonýra Ronalda. V dubnu 1999 si fotbalový pár řekl ano, o čtyři roky později se rozvedli. Španělská média přezdívali pohledné blondýnce Ronaldinha, byla hodnocena jako jedna z nejlepších fotbalistek v Evropě. Byla také nejdražší hráčkou v historii, ženské kluby byly ochotny za ní zaplatit 200 tisíc liber. Vyznáním buddhistka se šestadvacetkrát objevila v reprezentačním dresu své země.   

 
2. Ana Paula Mancino
magazin.cz

Sedmadvacetiletá brazilská volejbalistka. S volejbalem začala ve dvanácti, v devatenácti se přestěhovala do Itálie, kde později profesionálně hrála.

 
1. Ana Ivanovič
magazin.cz

Srbská tenistka, v současnosti číslo 1 na světě. Dokázala letos vyhrát grandslamový turnaj v Paříži, loni skončila na French Open i Australan Open těsně pod vrcholem. Celkem už v singlu vyhrála sedm turnajů, ve finále byla jedenáctkrát. Navíc ve svých dvaceti oslňuje tenisové fanoušky i krásou. Jen tak dál!

Kterou českou sportovkyni považujete za nejvíce sexy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 543