Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Chtěla platinovou hřívu, přišla o skalp!

Mladá žena toužila mít na své svatbě nádhernou platinovou hřívu, po zásahu kadeřnického salónu ale skončila plešatá. Úplně!

Třiadvacetiletá Natálie se na svou svatbu opravdu těšila a všechno připravila ve velkém stylu. Náklady na svatbu se vyšplhaly do výše 850 tisíc korun. Nevěsta chtěla pochopitelně vypadat co nejlépe, a proto si chtěla nechat profesionálně obarvit vlasy na vysněnou platinovou blond. Výsledek byl tristní - místo dlouhé blonďaté hřívy má pleš.

Po profesionální proceduře jí slezly vlasy až na několik oranžových chuchvalců. A to pouhých pět týdnů před tím, než si měla s policejním úředníkem Jamesem Shirlym říct ano v romantickém skotském kostele.  

Noční můra

magazin.cz
Nešťastná dívka k tomu řekla novinám Yorkshire Evening Post: “Je to nejhorší noční můra každé ženy. Nemohu kráčet uličkou v nádherných růžových šatech, když vypadám takhle.”

Natálie vypráví, jak k neplánovanému plešatění došlo. “Kadeřník mi asi špatně rozuměl, myslel, že chci obarvit na černo. Byla jsem z toho nešťastná. Tak jsem šla do jiného salonu o kus dál.”

V  druhém salóně vyprávěla, co se jí stalo a zeptala se, zda jí mohou pomoci. Odpověděli, že ano.

“Když mi dali barvu a zabalili hlavu, cítila jsem, že mě to hrozně pálí. Ale uklidňovali mě, že to potřebuje ještě pár minut nechat. Pak jsem začala křičet, protože vlasy jakoby  začaly hořet.”

Kadeřníci jí rychle vlasy umyli a vysušili. Pak se na sebe podívala do zrcadla: “Zhrozila jsem se. Byla jsem nevěsta s oranžovou slámou na hlavě.”

Místo vlasů krev a hnis
To ale nebylo to nejhorší. “Když jsem vyšla ven a sáhla jsem si na hlavu, chomáče vlasů mi zůstaly v ruce. Na nich byla krev a hnis.”

V nemocnici se dozvěděla, co se jí stalo. Došlo prý k chemickému spálení vlasů. Vysvětlili jí, že během dvou týdnů líbánek, v jejichž rámci měli jet na Maledivy, nesmí chodit na slunce. Jinak by se stav jejích vlasů mohl ještě zhoršit.”

A co na to kadeřnické salony, které dívce vlasy zničily? První se zmohl na "no comment". Mluvčí druhého řekl, že použili pouze tónovací šampón, který měl dostat nežádoucí odstín barvy z vlasů. Žádné peroxidy v něm prý nebyly, takže oni vlasy spálit nemohli. Nakonec Natálii obvinil ze lži.

A co vy, stalo se někdy něco takového vám?

Co byste dělali na jejím místě vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 541