Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dennis Avner / foto: dailymail.co.uk

Hrůzná plastika: tygří muž Denis Avner

Padesátiletý Dennis Avner je podivín, který vrazil nevyčíslitelnou sumu peněz do nejrůznějších plastických operací, ty mu měly zajistit jedno jediné. Aby vypadal jako velká kočka, jako opravdový tygr.

Proto si chirurgicky nechal změnit a vybrousit chrup, rozdělit horní ret, upravit linii vlasů, voperovat podkožní implantáty pro změnu proporcí tváře, upravit uši.

 

Podstoupil nejen řadu operací tváře, ale nechal si ji také potetovat a na vybraných místech doplnil o piercingy, které mohou nést kočičí fousky. Nosí také kontaktní čočky s úpravou a barvou duhovky, jakou mají tygři.

magazin.cz

 
Indiánská tradice

Avner je původem Indián z kmene Huronů a Lakotů. Pochází z nevadského Tonopahu a v jazyce svého kmene se jmenuje „Kočičí lovec“. Jeho transformace v kočku, či tygra, chcete-li, vychází podle Avnera z dávné tradice jeho kmene.

 

„Mým cílem je nakonec definitivně se přeměnit do podoby mého znamení, tedy tygra,“ uvádí přesvědčivě.

 

Dennis Avner nejenže jako tygr chce vypadat, zároveň se tak i chová. A tak přirozeně šplhá po stromech a každý den jí maso. „Chci, aby bylo co nejvíce syrové, nebo v teplotě zvířete, které bylo zrovna zabito,“ řekl deníku The Sun tenhle podivín první kategorie.

 

Jako tygr ale nelze žít 24 hodin denně, celý svůj život, Avner má také lidské potřeby. A tak samozřejmě také pracuje. Jednak v kanceláři jako programátor. „Žádný rozruch nevyvolávám, prostě jen vypadám jako kočka, nic víc. To je jediný rozdíl mezi mnou a mými kolegy,“ říká ke své práci a postavení na pracovišti.

 
Vystupuje po celém světě

Zároveň má také svého agenta, který mu domlouvá vystoupení. Jezdí se ukazovat do nejrůznějších televizních pořadů prakticky po celém světě. Byl například v talk show proslulého Larryho Kinga, vystupoval v německé, britské i japonské televizi.

magazin.cz

 

„Těch vystoupení už bylo tolik, že už si ani nevzpomínám, kde všude jsem byl,“ konstatuje. „Jsem profesionál a potřebuji si nějak zajistit živobytí. Nejezdím nikam na vlastní náklady, i když mě o to často žádají. Pokud mě chtějí, musejí kontaktovat mého agenta a zaplatit.“

 

A co ženy? Podle Avnera je obtížné najít správnou ženu, ale údajně ne nemožné. „V současné době se vídám s několika ženami. Chápou, že být tygrem je pro mne důležitější než lidskost. Pro řadu žen je však problém se s tím vyrovnat, to chápu zase já,“ říká lidský tygr.

 

Nejen případ Dennise Avnera, ale třeba i kočičí ženy Jocelyn Wildenstein, o které jsme psali před časem, vyvolává otázky o etice plastických chirurgů. Kde je hranice toho, na co jsou ještě ochotni přistoupit, aby si vydělali. Co si o tom myslíte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 124