Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zralá dáma a muž / foto: shutterstock

Jak se oblékat po čtyřicítce aneb stylem proti krizi středního věku

S přibývajícím věkem se u mnohých žen snižuje jejich sebevědomí. Nejsou si jisté tím, jestli nosí kousky, které jim sluší a které lichotí postavě. Krize středního věku však nemusí být na první pohled vidět.

Vybrat si lichotivý kousek, to může být pro nejednu ženu záhada. Stačí se však držet několika zásad, tipů a rad. Hravě tak vykouzlíte outfit, díky kterému nikdo nepozná, kolik vám je let.

Květované halenky mají něco do sebe!

Během nakupování se můžete setkat s květovanými kousky. Především halenky upoutají jistě vaši pozornost. Možná si říkáte, že takové kousky se nosily v dobách vašeho mládí a že nejsou tou nejlepší volbou. Jenže opak je pravdou. Právě květované halenky výraznějších barviček jsou to nejlepší, co si můžete obléknout. Vhodná je světle modrá barva, bílá nebo béžový odstín. K tomu se zvolí bílé kalhoty nebo jiné kalhoty světlého odstínu a rázem je vykouzlen outfit, který ubere alespoň pět let.

Květinové halenky

Nebojte se nosit rozevláté kousky či tuniky. Je však třeba je zkombinovat s podpatky a úzkými kalhotami. Nepřidávejte si opticky na váze, nechte promluvit vaše přednosti a ženské křivky.

Nebojte se proužků ani puntíků

Ani ve středním věku byste se neměla obávat vzorů. Jednobarevné kombinace jsou sice nestárnoucí, ale co třeba vsadit na puntíky a proužky? Nemusíte se bát ani sloučení jednotlivých vzorů. Když k tomu přidáte tenisky na platformě, které opticky prodlouží nohy, nebo stylové sandály taktéž na platformě, budete sklízet obdiv všude kolem!

Módní puntíky

Hlavně, ať se cítíte sexy

Jak již bylo zmíněno, s přibývajícím věkem a také s dostavením krize středního věku sebevědomí žen značně pokulhává. Oblečení však může naprosto všechno změnit. Důležité je, abyste se cítili sexy. To je to nejdůležitější pravidlo, na které myslet, pokud se oblékáte a pokud už jste překročili magickou hranici čtyřicátého roku života.

Jak se oblékat po čtyřicítce aneb stylem proti krizi středního věku

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!