Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
bydlení ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Trendy v bydlení pro rok 2021: Dominovat bude bezdotykové ovládání a antibakteriální materiály

Plánujete si postavit příští rok vysněný příbytek nebo se stěhujete do nového bytu, který už nebudete mít jenom v pronájmu, ale který už budete vlastnit? Zařiďte si jej podle posledních trendů.

Stejně jako rok 2020 přinesl do světa bydlení celou spoustu zajímavých trendů, pozadu rozhodně nezůstane ani rok 2021. Už nyní se spekuluje nad tím, co bude dominovat právě tomuto roku z pohledu bytových architektů. Sázet se podle všeho bude hlavně na inovativní řešení, jako je bezdotykové ovládání dveří. A jelikož i příští rok se bude nést ve znamení koronaviru, antibakteriální materiály budou také hitem.

Minimalismus v kuchyni zůstává

Nemyslete si, že se však změní naprosto všechno. Co zůstane, tak minimalismus v kuchyni. Ten si lidé natolik oblíbili, že se ho vzdávat rozhodně nechtějí. A jak minimalismus v kuchyni vypadá? Najdete ho v maličkostech! Kupříkladu skřínky budou bez úchytek a zásuvky budou zabudované do kuchyňské linky. Obecně se v minimalistické kuchyni dbá na to, aby linka působila velice čistě a jednotně.

Minimalismus v kuchyni

Koupelna plná chytrých řešení

Trendy v bydlení roku 2021 přináší také hromadu chytrých řešení do koupelen. Pokud přemýšlíte nad tím, jak bude vypadat vaše koupelna, nezapomeňte do ní zakomponovat třeba termostatické baterie, které okamžitě nastaví vodu na požadovanou teplotu. To je ale jen jedno z inovativních řešení, jež bude mít v koupelně příští rok své místo.

Stylová koupelna

Bezdotykové dveře jako dveře, které nejdou vidět

Do popředí podle bytových architektů půjdou hlavně bezdotykové dveře. Mluvíme zde o kusu nábytku, který nepůjde vidět. Tomuto trendu opět pomohla špatná epidemiologická situace. Lidé se nechtějí dotýkat stejné kliky, proto je toto opravdu elegantní a vkusné řešení. Navíc pokud zařizujete domácnost do minimalismu, neviditelné dveře si zamilujete.

Trendy v bydlení pro rok 2021: Dominovat bude bezdotykové ovládání a antibakteriální materiály

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!