Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Káva a styl / foto: Unsplash.com

Jak vybrat správnou pánskou peněženku?

Člověk by si mohl myslet, že pánská peněženka je nutný doplněk, který nemusí být stylový ani originální. Opak je ovšem pravdou. Někteří muži si velmi zakládají na tom, aby byla peněženka členěná přesně tak, jak jsou zvyklí.

Někdo má rád peněženku na zip, někdo na magnet či cvok. Je velmi důležité vybírat si peněženku dle toho, co všechno do ní chcete umístit. Jak jistě všichni víte, do peněženky se nedávají jen mince a bankovky.

Peněženka na šířku nebo výšku?

Peněženka je ideální dárek pro všechny muže, kteří mají všechno a nevědí co si přát. Peněženka je vhodná jako dar na narozeniny, Vánoce, ale také třeba k promoci, maturitě a nebo při povýšení v práci. Kvalitní peněženka může vydržet muži i několik let, proto je dobré nenápadně zjistit jakou by si muž představoval. I pro vás, kteří si chcete koupit novou peněženku sami, máme pár tipů proto, abyste si vybrali správně.

Mezi první vlastnosti, kterých byste si u peněženky měli všímat je ten fakt, zda je vytvořena na výšku či na šířku. Zdá se vám to jako nepodstatný detail? Naopak, tento parametr je velmi důležitý. Mnoho mužů nosí svou peněženku v kapse u kalhot, a proto jsou rozměry klíčové. Do některých kapes se totiž peněženka s většími rozměry, logicky, nevejde. Při manipulaci s peněženkou byste měli ihned vědět jak je členěná a nehledat správnou přihrádku. Jestliže peněženku nenosíte v kapse, je jedno zda zvolíte peněženku na šířku či výšku. Pro vás bude podstatné členění peněženky, tedy co vše si můžete do peněženky dát.

Co vše mohu do peněženky ,,strčit“?

Samozřejmě, jestliže pomineme mince a bankovky, mohou si muži do peněženky dát také různé kartičky, průkazy, ale také talismany, kondom nebo fotografii. Peněženky mají v sobě mnoho přihrádek, kam bude přesně pasovat fotografie, průkazka nebo platební karta. Přihrádky jsou ušité tak, aby v nich kartičky dobře drželi a nestalo se vám, že je někde ztratíte. Mohou mít také mnoho tajných přihrádek na bankovky, které nechcete utratit hned, ale slouží jako pojistka, kdyby náhodou. Mince mohou být v přihrádce se zipem nebo cvokem.

Jestliže nechcete nosit v peněžence nic jiného než bankovky a mince, bude pro vás nejlepším řešením jednoduchá peněženka, bez dalších, pro vás zbytečných, přihrádek. Tato peněženka má ideální rozměry tak, aby se vám vešla do kapes jak bundy, tak i kalhot.

Barva, materiál a způsob zavírání je klíčový

Mezi nejoblíbenější barvy pro pánské peněženky, můžeme s jistotou zařadit černou a hnědou. Jsou to také nejrozšířenější barevné alternativy. Vyrábí se také barevné peněženky s různými motivy, ty jsou oblíbené spíše u mladší generace. U mužů platí to, že čím méně nápadná peněženka bude, tím lepší. Nebude totiž na první pohled nápadná.

Rozdíl mezi pravou kůží a koženkou nemusí být na první pohled jasný, ovšem co se týče kvality, je zde rozdíl již velký. Pravá kůže, pokud je správně zpracovaná, vydrží několik let. Ovšem ani koženka nebo jiné syntetické materiály, nemusí znamenat nekvalitní produkt. Je důležité vybírat dle referencí a spokojenosti jednotlivých zákazníků.

Pánové většinou svého favorita mají

Pokud ale nepatříte mezi ty, kteří by věděli, jakou peněženku zvolit, můžete se podívat na online internetovou nabídku, která je v současné době velmi široká. Většina obchodů se přesouvá na internet a konkurence je zde tak vysoká, že se začínají produkty zlevňovat a vznikají různé akční nabídky. Objednání zboží je velmi jednoduché, produkt vám přijde do několika dní a jestliže se vám nebude líbit, můžete jej vrátit. Veškeré informace vám poskytne online obchod.

Vybírejte z pohodlí domova svého favorita. Peněženka bude doplňkem vašeho stylu, proto není dobré její koupi podcenit. Stačí aby měla správné rozměry a členění a usnadní vám život.

Jak vybrat správnou pánskou peněženku?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!