Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Letní čtení / foto: shutterstock

Tipy na dovolenkovou četbu

Těšíte se na dovolenou i proto, že si konečně v klidu přečtete nějakou knihu? Máme tady pro vás několik tipů na to správné oddechové čtení.

Pekárna v Brooklynu – Julie Caplin

Sophie se místo vysněné svatby dočká hořkého zklamání a odjíždí tak na pracovní stáž do New Yorku, aby se se svým životem srovnala. Ubytuje se nad malou pekárnou a seznámí se se sympatickou majitelkou a jejím bratrancem. Jelikož Sophie miluje pečení, padnou si s Bellou okamžitě do noty. Přestože Sophie nemá chuť se seznamovat s novými muži, Todd ji velice zaujme.

Velice příjemná a čtivá oddechovka plná vůně sladkých dezertů.

Můj psí život – Martin Čáp

Milý a vtipný příběh ze života jednoho psího rošťáka z pera českého autora. Kniha je navíc doplněná o veselé ilustrace, které vás zaručeně pobaví jako samotný příběh. Po přečtení můžete sáhnout po pokračování s názvem Můj psí život 2.

Mami, přidej! – Barbora Vajsejtlová

Pokud se vám blíží čtyřicítka, jste matkou a váš život je nebo byl jeden velký chaos, v této knize se najdete. Je to čtivý, vtipný příběh jedné redaktorky, maminky dvou dětí v předškolním a školním věku, který je psaný s lehkostí a rozhodně vás pobaví. Zaručuji minimálně úsměv na každé straně.

Pokud rádi relaxujete u napínavé četby, sáhněte po novince od Chevy Stevens.

Nenechám tě odejít – Chevy Stevens

Lindsey se svou dcerou uteče před psychopatickým manželem a snaží se jim vybudovat nový život. Po jedenácti letech je však Andrew propuštěn z vězení a vypadá to, že hodlá své bývalé ženě a dnes již dospělé dceři opět dělat ze života peklo.

Vynikající psychologický thriller, který vás pohltí a pustí až s posledními stranami.

A nakonec jeden tip pro milovníky historických románů.

Legenda o jazyku – Nepomucký 1972 – Pavol Rankov

Středověká legenda o Janu Nepomuckém se prolíná s fikcí i skutečnými historickými událostmi roku 1972. Čeká vás velice zajímavý příběh z období normalizace.

 

Tipy na dovolenkovou četbu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!