Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Šampaňské / foto: shutterstock

Objevte kouzlo první republiky v samém srdci Prahy

Láká vás noblesní prostředí společenských salonů, stylových kaváren i elegantně zařízených pokojů?

Pokud si přejete zažít atmosféru prvorepublikového období, ve kterém si lidé užívali života plnými doušky, rádi se obklopovali luxusem a dokázali ocenit krásu uměleckých děl, určitě vás nadchne nově otevřený hotel v Praze 1.

Ubytování Staroměstskému náměstí na dohled

Asi těžko byste v Praze hledali místo, odkud máte přímo na dosah všechna pražská lákadla, kvůli kterým navštěvují naše hlavní město tisíce návštěvníků denně. Luxusní hotel Republika se nachází jen pár kroků od Prašné brány, pomyslným vstupem do historického centra stověžaté Prahy, které se vyplatí obdivovat ve dne i v noci. V jeho blízkosti najdete celou řadu divadel, koncertních i výstavních síní, takže i milovníci kulturních zážitků si přijdou na své. Pokud vás omrzí ruch velkoměsta, můžete zavítat do nedalekého Lannova parku nebo se projít podél vltavských břehů.

Stylové vybavení, které počítá i s návštěvou prezidenta 

Kdo touží po komfortním ubytování, bude jistě potěšen nabídkou 16 apartmánů, které jsou rozděleny do 4 kategorií podle preferencí jednotlivých klientů. K dispozici je mimo jiné také prezidentské střešní apartmá o rozloze 200 m2, jehož terasy poskytují nádherný výhled na celou Prahu. Všechny pokoje jsou plně klimatizovány a k jejich běžnému vybavení patří LED smart TV, vysokorychlostní WiFi zdarma, sejf a hlavně kvalitní postele Schramm, které poskytují maximální komfort.

Hotel, který vás bude hýčkat

Pokud patříte k náročnějším klientům, kteří se zajímají o to, co ještě dalšího kromě ubytování vám může Hotel Republika poskytnout, vězte, že nabídka nadstandardních služeb je opravdu široká. Začněme například u hotelové restaurace Republika, která nabízí hotelovým hostům vybrané lahůdky po celý den a jejíž stylové prostředí vás naprosto ohromí. Kromě restaurace najdete v hotelu také kavárnu, kde si v klidu vychutnáte šálek výtečné kávy nebo si užijete posezení s přáteli u sklenky vína. V Hotelu Republika se také příjemně relaxuje, stačí navštívit místní Wellness & SPA. Zde si můžete odpočinout v sauně nebo ve vířivé kádi, či si dopřát uvolňující masáž. Aktivnější hosté pak jistě rádi využijí moderně vybavené Fitness studio. 

Potřebujete objednat taxi, zarezervovat stůl v restauraci nebo zajistit vstupenku na nějakou kulturní či sportovní akci? Ani s ním nemají v Hotelu Republika žádný problém. Každý klient je zde totiž jedinečný, a proto se celý hotelový tým snaží splnit každé individuální přání.

Objevte kouzlo první republiky v samém srdci Prahy

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!