Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pronájem auta bez závazků / foto: shutterstock

Darujte jízdu Teslou!

Přemýšlíte, jaký dárek na poslední chvíli věnovat svému muži, příteli, bratrovi, tatínkovi nebo jen svému známému?

Zapomeňte na kosmetiku, dárkové balení alkoholu či jiné hmotné věci, které stejně brzy upadnou v zapomnění. Darujte zážitkovou jízdu Teslou.

Adrenalinový zážitek jistě každého potěší víc než pár ponožek nebo jakýkoliv jiný měkký dárek. Zvlášť muže, pro které je svět automobilů velikou zábavou. Navíc možnost vyzkoušet si některý z modelů elektromobilu Tesla nemá dnes jen tak někdo.

Tesla

Projet se elektromobilem je dnes stále jedinečný zážitek

Zážitková jízda autem, zvlášť pak takto luxusním, může být pro chlapa splněním jeho snu. Věnujete mu jedinečnou příležitost svézt se vozidlem, jehož cena se pohybuje řádově v milionech korun. A nejen svézt! Zážitkovou jízdu Teslou lze absolvovat ve dvou různých variantách. V té první jste obyčejným spolujezdcem a vychutnáváte si pocit z jízdy. Za volantem sedí zkušený instruktor, který vám je schopen a ochoten zodpovědět jakékoliv dotazy na konkrétní model Tesly, v němž sedíte, na jeho řízení či elektromobilitu obecně.

Druhá, mnohem zajímavější varianta umožňuje obdarovanému zkusit si, jaké to je Teslu skutečně řídit. Za volantem sedí on sám, instruktor mu radí a podporuje ho ze sedačky spolujezdce.

Tesla automobil

Jaká je jízda Teslou?

Co při jízdě očekávat? Tesla umí dosáhnout zrychlení z nuly na sto kilometrů v hodině za méně než 3 sekundy. Působit na vás bude gravitační přetížení až 1G. Jízdu si budete moci užívat 40-100 kilometrů, podle toho, na jaké časové variantě se dohodnete.

V jaké Tesle je možné se projet?

Na výběr máte ze tří modelů: Tesla S, Tesla X a Tesla 3. S sebou si lze vzít až 3 spolujezdce, kteří mohou zážitek z jízdy vnímat s vámi. Obávat se nemusíte ani nenadálých případů, v ceně je zakomponováno all risk pojištění s 0% spoluúčastí.

K tomuto článku není otevřena diskuze