Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zkuste přírodní energetické nápoje / foto: www.herbalife.cz

Co jsou přírodní energetické nápoje?

Přírodní bylinné nápoje vás dokáží povzbudit stejně jako káva, čaj, kola či energetické nápoje. Že nevěříte? Tak vyzkoušejte! Více infa zde.

Mezi konzumovanými nápoji v českých domácnostech převládá ve velké míře káva, kolové nápoje a čaje. Zamysleli jste se ale už někdy nad možnými alternativami, které jsou mnohem zdravější než zmíněné varianty? Energii lze doplnit i jinak než přehnanou konzumací energetických nápojů a kávy.

Instantní bylinné nápoje v poslední době začínají získávat stále více příznivců. Je tomu tak především díky jejich výborné chuti a povzbuzujícím účinkům na organismus.

Bylinný nápoj

Prozkoumejte řadu produktů Herbalife Nutrition

Nápoje patřící pod Herbalife Nutrition tvoří především instantní bylinné nápoje s několika dostupnými příchutěmi. Zákazníci si mohou vybírat mezi citronovou, broskvovou a čajovou příchutí.

Ve všech případech se jedná o nízkokalorické energetické nápoje s výtažky z černého a zeleného čaje, které jsou jednoduché na přípravu. Kromě těchto dvou zmíněných ingrediencí ve složení najdete také informace o výtažcích z květů malva a ibišku a semenech kardamomu.

Tyto instantní bylinné nápoje mají kromě jedinečné chuti za úkol především povzbuzení a doplnění energie, kvůli čemuž se v každé porci nachází 85 mg kofeinu. I když vám nápoj zachutná, rozhodně se nedoporučuje překračovat doporučené denní množství spotřebovaného kofeinu, které činí 400 mg.

Lahodný bylinný nápoj

Jednoduchá a rychlá příprava

Instantní bylinné čaje nejsou nijak složité na přípravu. Stačí, když smícháte půl lžičky čajové směsi spolu s 250 ml horké, nebo dokonce i studené vody. Poté si už můžete v klidu vychutnat rozpuštěný instantní bylinný nápoj.

Pokud byste měli zájem vyzkoušet některý z bylinných instantních nápojů značky Herbalife Nutrition, nejjednodušší cestou je kontaktovat některého z oficiálních distributorů těchto výrobků a od něj si čaje podle své libosti objednat.

K tomuto článku není otevřena diskuze