Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Mesárošová / foto: Korzo

Mesárošová: blonďáci nemají šanci!

Dominiku Mesárošovou zřejmě čekají smutné prázdniny. Definitivně se rozešla se svým italským přítelem Antoniem a od té doby je sama.

A i když se mnozí domnívají, že o nápadníky nemá štíhlá kráska nouzi, opak je pravdou. Muži se prý pohledných modelek důvodů bojí.

"Je to zvláštní. Mnohokrát jsem slyšela od kamarádek, že se muži modelkám vyhýbají. Nikdy jsem tomu moc nevěřila, ale jak to tak pozoruji, něco na tom bude. Chlapi se asi domnívají, že na hezkou modelku prostě nemají. Zřejmě si myslí, že když mě osloví, dostanou košem a ztrapní se. A tak se raději o nic nesnaží," prozradila Dominika Mesárošová.

"Teď jsem sama, a tak se o prázdninách chci především věnovat práci. Občas mně ale bývá velmi smutno, proto trávím čas se svými přáteli. Grilujeme, jdeme na diskotéku nebo zajedeme někam k vodě. Možná na týden vyjedeme s kamarádkami i k moři," dodala.

Blonďáky neberu, raději Ramba!
O svém protějšku má Dominika jasnou představu: Musí to být snědý chlap se smyslem pro humor. "Blonďák by u mě neměl šanci. Mám ráda tmavé typy mužů. Hnědooké, snědé s černými vlasy. Můj partner by měl být inteligentní, ale musí mít smysl pro humor. Nesmí to být suchar, se kterým je nuda. Spíš akční typ chlapa, který zorganizuje náš společný program," svěřila se modelka.

"Chtěla bych partnera, který by se o mě umět postarat. Měl by mi umět naslouchat, když mám nějaký problém, a měl by mi ho pomoci vyřešit. Důležité je i to, aby nebyl moc pracovně vytížený. Se svým partnerem chci vždy trávit co nejvíc času, a tak by mě asi moc nenadchnul podnikatel, který je v pracovním kolotoči od rána do večera," dodala poněkud naivně Mesárošová.

Chci mít rodinu a žít v Čechách
I když většinu času nyní Dominika Mesárošová tráví na přehlídkových molech, o svém dalším životě má jasno. V sedmadvaceti letech by se chtěla vdát a založit rodinu.
"Zatím jsem mladá, chci si užívat života. Až ale přijde čas, a to bude tak za dva, tři roky, se chci vdát a mít rodinu. Děti plánuji dvě. A chci mít holku a kluka," dodala silikonová kráska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 229