Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Tohleo sobě neříkejte

Vztah se ubírá pozitivním směrem, cítíte, že je to vážné. Máte za to, že s touhle ženou byste rádi žili, možná i strávili zbytek života.

Některá témata se začínají dostávat do konverzačního popředí: kolik utrácíte za videohry, proč váš nejlepší kamarád nosí svatební prsten jenom někdy nebo proč vysedáváte u počítače až do rána.

Vězte, že odpovědi (konkrétně: tisíce korun, protože je nevěrný, sledujete porno) by partnerku rozhodně nepotěšily. O něčem je zkrátka lepší pomlčet.

Rozebírání předchozích vztahů

Potřebujete snad vědět, co vaše přítelkyně dělala se svými bývalými kluky nebo snad jak spolu u snídaně luštili křížovky? Asi ne. Stejně tak ani partnerka nemusí vědět o každém detailu z vašich předchozích vztahů jakoby sledovala vzpomínkovou telenovelu. Když si při nějaké příležitosti vzpomenete na své ex, nechte si to pro sebe, jinak budete vypadat, že na ně neustále myslíte.

Kam jdou vaše peníze
Vaše finance jsou osobní, a pokud nejste zrovna manželé, není úplně dobré tahat je do vztahu. Je jen vaše věc, za co je vydáváte. Jistě, partnerka může vědět, kolik zhruba vyděláváte a jaké jsou vaše běžné účty, ale neměla by mluvit do investic za vaše koníčky. Obzvlášť pokud se týkají hraní videoher či paření s přáteli. Ženy to považují za zbytečné, a když přijde chvíle lehké finanční nouze, mohly by vám tyto útraty začít předhazovat.

Jaké úspěchy máte za sebou
Tím, čeho jste v sexuální oblasti dosáhli, se jistě rádi pochlubíte kamarádům – a je tomu tak dobře. Svými dobyvatelskými schopnostmi ale rozhodně neohromujte svou současnou přítelkyni. Mohla by se cítit zaskočena. Každopádně vynechejte četné románky na jednu noc či opilecké avantýry. Čím silnější pojme dojem, že jste pospávali s kdekým, tím více se jí zošklivíte.

Pouto s rodiči
Je známá věc, že i dospělí muži udržují se svými maminkami velmi úzké vztahy. Ty jsou často podpořeny materiálními záležitostmi. Mámy svým hochům perou, vyváří jim a tátové je zase finančně podporují, když jsou třeba na studiích. Není na tom nic špatného. Jenže partnerky mají rády, když se muž stará sám o sebe a ještě lépe i o ně a není tak závislý na rodičích, když už mu třeba táhne na třicet.

Jak často onanujete
Tohle je přece jen vaše věc. Vztah tím nepoškozujete, tak proč se o svých soukromých hrátkách více šířit? Pravděpodobně to s přítelkyní děláte dostatečně často na to, aby si nestěžovala. Jenže, každý chlap přece ví, že občas je sám sobě nejlepším kuchařem. Vězte však, že by jí asi nepotěšilo, kdyby se dozvěděla, že se vaše onanovací návyky nezměnili od střední školy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 183