Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Maxi Mounds / foto: Archiv

Největší prsa na světě - budou zakázána!

Největší umělá prsa na světě mají být z bezpečnostních důvodů zakázány. Tedy přesněji řečeno, technika jejich “výroby“.

Majitelkou úplně největších umělých prsou na světě je modelka a pornoherečka Maxi Mounds.  Po poslední plastické operaci, kterou prodělala v roce 2003, její prsa dosáhla konfekční velikosti 33 MMM.

magazin.cz
Aby lékaři dosáhli požadované velikosti, museli ke zvětšení Maxi-ňader použít polypropylenové vycpávky. Díky nim teď na hrudi nosí váhu necelých deseti kilogramů, což už je pořádná zátěž.

Jenže tomu všemu je teď nejspíše konec. Z bezpečnostních důvodů byla tahle forma zvětšování poprsí zakázána. Pokud lékaři nevymyslí nějakou novou techniku obřích vycpávek, vypadá to, že Maxi Mounds na jejím postu ještě dlouho nikdo neohrozí.

Zřízení nová kategorie

Už v roce 2003 byla její ozdoba  jednoznačně největší na světě, ale do Guinnessovy knihy rekordů nemohla být zapsána, protože tato kategorie ještě neexistovala.

Maxi si musela počkat celé dva roky a po zřízení příslušné kategorie okamžitě obdržela i vysněný certifikát "Majitelky největších umělých prsou světa". Pro účely rekordmanské příručky jí byla prsa také změřena - pod prsy měří její obvod hrudníku 91,44 cm, přes prsa je to pak úctyhodných 153,67 cm.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 153