Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cheryl Cole / foto: Egotastic

Sexy manželky: kdo má nejhezčí ženu?

K fotbalistům patří krásné dívky stejně jako míč a kopačky. Který z nich se ale pyšní tou nejhezčí? Těžko říci, každopádně ale můžeme být hrdi, že mezi sexy manželkami a přítelkyněmi je i jedna Češka.

Kristen Pazik

magazin.cz

Americká blondýnka, modelka, jejíž srdce patří ukrajinskému ostrostřelci (i když na britských ostrovech v barvách Chelsea s poněkud zvlhlým prachem) Andreji Ševčenkovi. Říká se, že právě ona stála za přestupem svého muže z AC Milán do Londýna. Šestadvacetiletá Kristen se ukázala na řadě titulních stránek nejrůznějších magazínů, a to i v odvážných a všeodhalujících pózách.

Cheryl Cole

magazin.cz

Manželka Ashley Colea z Chelsea, která si ale sama udělala jméno jako zpěvačka a členka dívčí skupiny Girls Aloud. Nebyla to jednoduchá cesta, začínala v restauraci jako servírka, ale prorazila díky hudební reality show Popstars. Za Ashleyho se provdala před dvěma lety, ale v Anglii se nyní šušká, že to páru příliš neklape. Magazín OK! za exkluzivní fotky z jejich svatby vyplatil na dřevo milión liber.

 
Caroline Celico
magazin.cz

Také jeden z nejlepších fotbalistů světa Brazilec Kaká má doma krasavici. Milánský středopolař a někdejší Ševčenkův spoluhráč svou vyvolenou potkal, když jí bylo šestnáct a on studoval a hrál v Sao Paulu. Tam se také vzali, na svatbu jim přišlo 600 hostů včetně řady brazilských reprezentantů.

 
Ilary Blasi
magazin.cz

Italská rosnička a partnerka Franceska Tottiho. Někdejší modelka a televizní moderátorka tvoří s hráčem AS Řím jeden z nejostřeji sledovaných italských párů. Svatbu téhle dvojice vysílala italská televize dokonce v přímém přenosu, tak důležitý byli pro Italy kapitán římského klubu a jeho vyvolená.

 
Mamen Sanz
magazin.cz

Zkuste hádat, čím se živí manželka španělského kanonýra Realu Madrid Raúla Gonzalese. Bingo, je to modelka! A stejně jako manžel Španělka. Vzali se před devíti lety a mají spolu čtyři děti. Seznámili se v baru, kde Mamen pracovala jako servírka. Snad jim to klape, o tom možná svědčí i Raúlův pravidelný rituál po vstřeleném gólu, když vždy políbí snubní prsten.

 
Helen Svedin
magazin.cz

Paní Luis Figo je Švédka a – překvapení! – modelka. Poznali se na koncertu hvězdy flamenka Joaquina Cortéze v Barceloně, kde portugalský záložník a nyní hráč Interu Milán Figo hrál před přestupem do Realu. Mají spolu tři děti a na místo svého setkání do Barcelony už příliš nejezdí. Není divu, Luise v katalánské metropoli od přestupu k úhlavnímu nepříteli z Madridu stále upřímně nenávidí…

 
Sylvie van der Vaart
magazin.cz

Nečekané, ale je to tak. Taky modelka? Taky modelka! Vedle toho také uváděla několik televizních pořadů, má vlastní řadu šperků, byla zvolena nejvíc sexy Holanďankou a právě do té doby se datuje její seznámení s hráčem Hamburku a reprezentace tulipánů Rafaelem van der Vaartem. Před třemi lety se vzali a jejich svatba – jak jinak – se vysílala živě s obrovským úspěchem.

 
Alena Šeredová
magazin.cz

Jasně, taky modelka! Krásná Češka okouzlila nejdřív rodnou zemi a málem vyhrála místní miss, později Itálii a tam i gólmana Gianluigi Buffona. Vedle modelingu a focení si našla čas i na menší filmové role, zahrála si ale například i s malým velkým mužem Hollywoodu Dannym DeVitem.

 
Pamela Diaz
magazin.cz

Partnerka nepříliš známého chilského reprezentanta Manuela Neiry, ale rozhodně patří do světové špičky krasavic motajících se okolo fotbalového trávníku. A konec, neboť v případě Pamely rozhodně není potřeba příliš slov… Vlastně už jen dvě. Taky modelka…

 
Adriana Karembeu
magazin.cz

Však ji všichni znáte, ať už z přehlídkových mol nebo z pátých Básníků, prostě Adriana Sklenaříková a její úžasně dlouhé nohy. Jednu dobu, nebo možná stále, kráska s nejdelšími dolními končetinami modré planety. Ostatně, je to zapsáno dokonce do Guinessovy knihy rekordů. Za Christiana Karembeu se rodačka ze Slovenska provdala před deseti lety. Proslavila se zejména spojením se značkou podprsenek Wonderbra.

Která je nejkrásnější?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 075