Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Móda pod kalhotkami / foto: Shutterstock

Dívka kšeftuje s panenstvím na webu

Díky internetu se dá prodat prakticky cokoliv. Vedle bílého zboží, aut, knih či hudby i panenství. To nabízela donedávna sedmnáctiletá Češka na internetovém inzertním serveru.

Prý je štíhlá, hezká a milá. A chce do toho rychle praštit. „Nutí mě k tomu nejen finance, ale hlavně touha poznat nové věci. Požaduji diskrétnost, čistotu. Na ceně se domluvíme,“ uvedla dívka jménem Nikola v textu inzerátu.

 

Redaktorovi televize Nova, která případ zveřejnila jako první, pak řekla, že si představuje za panenství nějakých 18 tisíc. „Šlo by to?“ ptala se. „Mohla bych tak odpoledne a navečer.“

 

Dívka podle svých slov měla již několik vztahů, o panenství při nich však nepřišla. Aspoň to tvrdila, podle lékařů je ale možné případné zájemce obelstít. Právníci zase soudí, že by Nikole mohly hrozit i oplétačky se zákonem kvůli tomu, jak své panenství a sex s tím spojený nabízí. Inzerce je totiž volně přístupná i dětem.

 

„Může to být dívka, která se buď chce zviditelnit, nebo může její hlavní motivací být touha prožít nějaké to dobrodružství,“ řekl Nově psycholog Karel Humhal.

 

Panenství? Kdepak, celý život!

Ve světě se podobných případů už odehrála celá řada, v Česku je ale Nikola spíše rarita. Prodej panenství přitom v zahraničí patří spíš ke slabším odvarům nabízeného artiklu. Vrcholem všeho bude, až se v červnu spustí netradiční aukce na populárním serveru eBay.Tam totiž čtyřiačtyřicetiletý Australan Ian Usher nabídne celý svůj život.

 

Prý ho má plné zuby a chce začít od nuly. V aukci bude k mání nejen jeho dům, auto, motorku, vedle toho ale i přístup k jeho práci a všem přátelům a přítelkyním. Vyvolávací cenu aukce, která začne 22. června a bude trvat týden, posadil Usher hodně nízko, začne se na pouhém jednom australském dolaru.

Co si o tom myslíte? Řešili byste takto nedostatek financí?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 317