Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: agata-hanychova.cz

Divoška Hanychová: Jsem stydlivka!

Divoška Agáta Hanychová následuje stopy své matky a zamířila do vod seriálů, konkrétně do primácké Ošklivky Katky.

Nikdo se jí určitě nediví, seriály jsou totiž velmi příjemnou finanční injekcí. A tu Agáta určitě potřebuje, když chce rekonstruovat svůj domek na okraji Prahy.

Jak se dalo očekávat, Agáta v seriálu nebude mít kladnou roli. „V Ošklivce hraju modelku Klaudii Skopalovou. Ta zároveň zastupuje velkou společnost, která obchoduje s látkami,“ prozradila Agáta, které role záporačky ale pranic nevadí.

Bude dělat nemalé problémy svému hereckému kolegovi Lukáši Hejlíkovi, se kterým se setkala už při natáčení filmu Crash Road. „S Lukášem jsem hrála naivku ve filmu. Tam se ke mě choval hnusně on, tak mu to můžu v Ošklivce aspoň vrátit,“ směje se Hanychová.

Stydlivka
I když je Agáta vymetačka večírků, prý je i pořádná stydlivka. „V Crash Roadu jsem měli s Lukášem točit milostnou scénu, ale hrozně jsem se před ním styděla. Prostě to nešlo. Nakonec z natáčení scény sešlo a místo toho zbylo jen letmé pohlazení rukou,“ dodává modelka.

Ta se ještě na place zatím nesetkala ani se svojí maminkou Veronikou Žilkovou, která v Ošklivce také hraje. „Nepotkaly jsme se a ani o tom moc nestojím! Akorát by mě za všechno kritizovala. Sice spolu hrajeme i v divadle, ale tam si to nedovolí. Hru totiž režíruje Martin Stropnický a to je jediný režisér, kterého se mamka bojí,“ prozradila se smíchem Agáta Hanychová.

Agátu můžete v seriálu vidět již na začátku května a klidně tak porovnat, jestli po mamince zdědila herecké vlohy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 179