Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Může boubelka vyhrát Miss?

Chloe Marchall nevypadá zrovna jako obvyklá královna krásy. A přesto se stala historicky první finalistkou Miss England, která má nadváhu.

magazin.cz
Šestnáctiletá Chloe byla právě zvolena v davu štíhlých dívek za Miss Surrey, a doufá, že v červenci se jí podaří zvítězit v národním kole soutěže o anglickou královnu krásy Miss England.

Chloe pochází z Guildfordu, je 177 cm vysoká a váží 79 kilogramů, nosí podprsenku velikosti 38 DD. Ačkoli její míry patří mezi průměrné, mezi vychrtlými dívkami, jaké známe z přehlídkových mol, vyčnívá.

Do soutěže ji přihlásila modelingová agentura Model Plus Agency.”Všichni si myslí, že missky musí být vysoké, štíhlé blondýnky a já jsem silná bruneta,” komentuje běžné vnímání soutěží krásy a dodává. “Chci všem ukázat, že dívka může být krásná, i když nemá podváhu.”
 
Nejsem uniformní blondýna
"Zatím se setkávám jen s pozitivními reakcemi. Ostatní dívky mi říkají, že se ji

magazin.cz
m díky mně zvedlo sebevědomí, což je skvělé.” Dále dodává, že je velice potěšena, že byla zvolena za Miss Surrey. “Je to velice vzrušující. Jsem skutečně velmi šťastná. Úplně jsem ztratila řeč a začala jsem brečet. Bylo mi, jako bych se vznášela.”

“Chci se zúčastnit celostátního finále Miss England a rozbít zažité stereotypy, které o této soutěži panují. Chci poslat vzkaz. Když jsem sledovala ostatní účastnice Miss Surrey, byla jsem zaskočena, že moje krásné rivalky byly tak uniformní. Samé blond Barbie,” svěřuje se se svými pocity z lokálního kola.
 
Stevie Walter z Model Plus Agency říká, že Chloe má svůdně ženskou postavu.

“Chloe je nádherná a my jsme si jisti, že ji přijmou módní tvůrci, kteří chtějí dělat módu pro skutečné ženy.”

Myslíte si, že i silnější dívky patří do soutěží královen krásy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2 971