Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ugly Betty / foto: ABC

Victoria Beckham: ikona, nebo příšera?

Má Victoria se svou armádou poskoků, poradců a kreativců šanci se jednou hezky obléknout?

magazin.cz
Bývalá členka svého času velmi úspěšné dívčí skupiny Spice Girls, jež se už před lety rozpadla, po čase dala dohromady, aby si pár koncerty nabouchala konto a poté opět rozpadla. Victoria Beckham (32) je pojem, její jméno po vyslovení řekne něco snad každému.

Trendy panička
Ve Velké Británii je spolu se svým o rok mladším fotbalovým manželem Davidem Beckhamem celebritou číslo jedna. Udává trendy a je chodící reklamou nejednoho módního tvůrce, který má záruku, že když se Victoria objeví na veřejnosti v jeho modelu, má až do důchodu o kšefty postaráno.

To samé platí i o jejích účesech a barvách vlasů, které často střídá a tak mají i kadeřníci co dělat, jelikož k nim pak v zástupech chodí ženy všech věkových kategorií s fotografií Victorie v ruce a se slovy: „Tohle mi udělějte.“

Victoria Beckham si jde tvrdě za svým cílem a zdá se, že jí až na pár klopýtnutí vše vychází. Celé to začalo úspěchem skupiny Spice Girls, později si cílevědomé děvče nabrnklo jednoho z nejpřitažlivějších sportovců světa, porodilo mu tři klučíky, překonalo jeho údajné nevěry a při tom všem ještě pracovala na impériu zvaném Victoria Beckham.

Ani prachy někdy nepomůžou

magazin.cz
Původně brunetka si nechala přifouknout prsa, zhubla tak, že výrobci oblečení museli kvůli ní přidat další velikost oblečení a začala hledat svůj módní styl. Na tomto poli se jí zase až tak nedaří, i když by strašně moc chtěla.

Pravidelně je totiž označována za módního strašáka roku. Má totiž sklony přehánět. Svou vychrtlost ukazuje zásadně v minišatičkách a dalších titěrných kouscích a i když jde o oblečení těch nejluxusnějších značek, tak to prostě stále není ono.

Abych jí zase nekřivdila, někdy se přemůže a vypadá k světu, ale i přesto, že má k dispozici armádu poradců, tak k tomu nedochází tak často, jak by mělo.
Victoria se i přesto rozhodla založit vlastní značku dVb, která nabízí zhýčkaným zákazníkům prý jen to nejlepší a dokonce její zakladatelka tvrdí, že na vlastní kůži vyzkoušela vše, co její značka produkuje. Otázkou je, jestli je tohle zárukou toho, že za svůj nemalý peníz budete mít stylový kousek.

Victoria je prostě důkazem toho, že za prachy se vkus a cit pro módu nekoupí…

Líbí se vám styl Victorie Beckham?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 901