Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Německá kvalita / foto: shutterstock

Nákupy v Německu lze řešit snadno a levně

Přestože naše obchody nabízejí širokou škálu zboží, zákazníci stále častěji nakupují v cizině. Ti, kdo bydlí v pohraničí, případně dojíždějí do sousední země za prací, si řadu věcí dovážejí sami. Většina obyvatel České republiky nicméně preferuje možnost objednání vybraných produktů přes internet z pohodlí domova.

Kde je výhodné nakupovat?

V současnosti jsou populární zejména čínské e-shopy, jejichž ceny jsou obvykle výrazně nižší než v tuzemsku. Zajímavou nabídku však najdeme i v mnoha dalších zemích. Velice oblíbený je dovoz zboží z Německa.

Proč pořizovat nákupy v Německu?

Němečtí obchodníci často nabízejí širší sortiment, vyšší kvalitu nebo výhodnější cenu než čeští. V Německu navíc působí i eBay DE a Amazon DE. Problémem ale často bývá zajištění přepravy do Česka. Někteří z prodejců do zahraničí nezasílají vůbec, u dalších je zase možné získat poštovné zdarma až od určité částky. I tak ale lze realizovat nákupy v Německu opravdu výhodně.

Jak na dovoz z Německa za opravdu nízkou cenu?

Skvělé řešení nabízí společnost Tiptrans. Ta umožňuje nakupovat prostřednictvím virtuální adresy v nejen v Německu, ale také v Číně, Hong Kongu, Anglii a České republice. Obchody tak odesílají zboží jen v rámci své země, obvykle zdarma nebo za výrazně nižší sumu. Vše ostatní zajišťuje Tiptrans. Velkou výhodou je i možnost sloučení několika nákupů do jednoho v případě, kdy zákazník uskutečnil několik objednávek v různých eshopech.

Jak je realizován dovoz z Německa do Česka?

Zásilka je nejprve doručena na virtuální německou adresu. Tiptrans zrealizuje její dovoz z Německa do ČR a poté ji odešle zákazníkovi. Ten tedy hradí jen lokální poštovné a poplatek za přeposlání ve výši cca 4 € u jedné zásilky a 8 € v případě dvou, tří nebo deseti balíků. Navíc lze využít i asistovaný nákup.

Nákupy v Německu lze řešit snadno a levně

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!