Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Látkové rolety / foto: shutterstock

Látkové rolety – to je stylová móda pro vaše okna

Ne každý má rád klasiku – záclony a závěsy na okna. Do některých interiérů a pro některá okna toto řešení ani nejde snadno použít. Zkuste to jinak. Pověste si na okna látkové rolety.

Mnoho lidí pokládá záclony za přežitek. Nepomáhají tomu ani výrobci, kteří vzory záclon pořád dělají spíše v babičkovském stylu, a když se pokusí o něco modernějšího, výsledek je snad ještě tristnější. Pokud máte doma navíc kočku, záclony musí mnohdy pryč. Pro kočku jsou neodolatelné a jejich životnost je pak extrémně krátká. Klasické záclony nevypadají dobře ani v moderních interiérech. Prostě jim nesluší. Nahrazujeme je často žaluziemi, to však nemusí být zcela ono. Většinou neumí dát domovu ten správný pocit tepla a útulnosti. Řešení existuje – jsou jím látkové rolety.

Látkové rolety na míru dokážou překvapivě dokonale zapadnout do různých typů interiéru

Nezkazí čistotu stylu v tom hypermoderním, dokonale ale vypadají i v tradičních bytech, dokonce v panelácích. Hitem jsou i v historických zástavbách a starých domech dýchajících historií. Látkové rolety DIAMOND DESIGN se dodávají ve velikostech už od 50×50 cm, až do velikosti 500×600 cm. Jde o nejširší nabídku látkových rolet na trhu, u kterých si lze nakombinovat různé barvy, vzory, ale i povrchové úpravy, vybrat si různé komponenty, pohony i ovladače. K dispozici je ruční i motorické ovládání rolet. Látkové rolety lze použít i pro střešní okna či světlíky.

Podobně jako u záclon a závěsů plní látkové rolety především stínící funkci

Zajistit musí umět soukromí, ale i ochranu před sluníčkem, případně zatemnění. DIAMOND DESIGN dodává různé průhlednosti látkových rolet. Transparentní plní stejnou funkci jako záclony. Zabraňují během dne pohledu zvenčí dovnitř. Dále má firma k dispozici polotransparentní a zatemňující látkové rolety.

Látkové rolety však mohou mít i další zajímavé vlastnosti – být nehořlavé, či mít zvýšenou odolnost vůči vlhkosti. Speciální úpravou je pak napařený hliník z rubové strany, který má schopnost odrážet sluneční světlo.

Látkové rolety – to je stylová móda pro vaše okna

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!