Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Aneta Langerová / foto: Korzo

Aneta Langerová: lesbická láska u konce?

První česká SuperStar Aneta Langerová se v posledních dnech ocitla na prvních stránkách bulvárních deníků. Propírají ji za její údajný vztah se ženou, podle Šípu se o svou lásku musela dokonce dělit.

Jednadvacetiletá zpěvačka podle bulváru stýkala s ředitelkou hudebního vydavatelství Warner Music Ivou Millerovou. Ta je o sedmnáct let starší a vedle Langerové měla podle deníku vztah i s 34letou hudební a filmovou manažerkou Michaelou Olexovou.

 

Na veřejnosti se k sobě Milerová a Langerová nehlásily, prý se tak vzájemně dohodly. Možná byla obava zbytečná, česká společnost už dávno nepatří mezi silně puritánské a homosexualitu dokáže přijmout. O tom se už dříve přesvědčili třeba Janis Sidovský s Pavlem Vítkem. Ti dokonce uzavřeli i tzv. registrované partnerství.

 

Aneta to ovšem nesvedla a podle Blesku to nejspíše její lásce zlomilo vaz. Deník napsal, že milostný vztah s Milerovou je u konce. Mladá zpěvačka prý opustila byt, ve kterém společně bydlely. Milerová je přitom v současnosti v zahraničí a deník míní, že se Aneta zalekla publicity a vycouvala.

 

To Šíp se domnívá, že za všechno může třetí žena, která uzavírá nezvyklý trojúhelník. Tedy právě Olexová, která se s Milerovou zná a schází už dlouho. Podle Šípu Aneta boj o svou lásku prostě vzdala. „Láska ve třech nikdy nedopadne dobře,“ soudí list.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 100