Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dan Radcliffe / foto: danradcliffe.co.uk

Harry Potterovi jde o život

Čtyři bodyguardi střeží představitele čarodějnického učně Harry Pottera poté, co herci Danielu Radcliffovi někdo vyhrožoval smrtí. Osmnáctiletá hvězda je údajně ve velkém ohrožení.

V sobotu v noci musel herec třikrát změnit automobil, aby se vyhnul případnému střetu. Radcliffe v současnosti natáčí poslední díl populární harrypotterovské série. Podle zdrojů z hercova okolí se ochrana podobá té, kterou mají k dispozici princové Harry a William.

 

Daniel vyměnil dokonce i svého stálého řidiče, který jej vozí už dlouhých sedm let a je považován za „člena rodiny“.

 

Zatím není známo, o jakou výhrůžku přesně šlo, ale evidentně je brána velmi vážně. I proto byli jako ochránci vybráni někdejší příslušníci britských elitních vojenských jednotek SAS. „Ano, opravdu panuje vážná obava o Danielovo zdraví. Jeho bezpečnost byla výrazně zvýšena, všichni čtyři bodyguardi s ním budou v každém okamžiku,“ řekl zdroj listu The Sun.

 

Zmínění čtyři ochránci jsou velmi zkušení. Podle zdroje patří mezi experty v řízení při úniku, ochraně na krátkou vzdálenost a vyhodnocování nebezpečí. „Nebyli vybráni, aby chránili Daniela před paparazzi, ale před něčím mnohem zlověstnějším,“ citoval nejmenovaný zdroj australský zpravodajský server News.

Co si o tom myslíte?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 251