Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Diskrétnost / foto: shutterstock

Nejdiskrétnější sexshop utají vaše choutky a preference

Nákup erotických hraček je dnes snadnější než kdy dříve. Už se nemusíte stydět a celí rudí chodit do kamenného sexshopu, kde na vás prodavač bude koukat, co si vybíráte. Sednete si k počítači, vyberete si online, v klidu si přečtete recenze dalších zákazníků. Jenže ne vždycky je to takhle růžové.

Někdy vám erotické pomůcky přijdou domů v krabici s všeříkajícím logem sexshopu. Jindy se vám ještě dva měsíce poté, co si prohlížíte vibrátory, zobrazují nejrůznější robertky v reklamách na všech webech, které navštívíte. Možná se vám dokonce na Facebooku začnou zobrazovat reklamy na erotické hračky. Taková je bohužel realita. Naštěstí ne všude.

Sexio.cz je výjimkou

Černou ovcí, nebo v tomto případě spíše bílou, mezi sexshopy je ten s názvem Sexio.cz. Ochrana soukromí je pro něj prioritou a bere ji opravdu vážně. Sice se tím obírá o zisky, které by mohl získat z reklamy, ale soukromí zákazníků je pro něj důležitější. A co přesně dělá jinak než ostatní sexshopy?

Žádný cizí obsah na webu: Na spoustě webových stránek vidíte facebooková tlačítka „To se mi líbí“, twitterové tlačítko „Tweet“ nebo analytické obrázky. S každým tímto prvkem se cizímu webu (například Facebooku) odesílají informace o tom, jakou stránku jste navštívili.

Žádné odkazy na cizí stránky: Kdybyste se přes odkaz dostali na nějakou cizí stránku, tato cizí stránka by získala i údaje o tom, z jaké stránky jste na ni přišli, tedy jaký produkt v sexshopu jste si prohlíželi.

Žádné srovnávače: E-shopy, které chtějí být na srovnávačích, jim chtě nechtě musí předávat informace o produktech i zákaznících. Zákazníci se pak nestačí divit, jaké nabídky jim chodí e-mailem.

Šifrovaná komunikace (SSL): Ikonku zámečku dnes vidíte vedle URL adresy většiny e-shopů. Ty, u nichž ne, riskují. Hrozí, že by někdo mohl odposlechnout komunikaci mezi vaším počítačem a obchodem.

Chraňte své soukromí, hlídejte si, kde nakupujete

Sexio.cz lze bezpochyby označit jako nejdiskrétnější e-shop. Nebudeme vás nutit, ať nakupujete přímo tam. Spíš vás chceme nabádat k obezřetnosti. Budete-li někdy nakupovat takový sortiment, zjistěte si, jak prodejce nakládá s vašimi osobními údaji a informacemi o tom, co jste si koupili.

Nejdiskrétnější sexshop utají vaše choutky a preference

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!