Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
New Kids On The Block / foto: Archiv

New Kids On The Block jsou zpět

Jeden z nejslavnějších boybandů 80. a 90. let se vrací. Jakkoliv to může znít bizarně, New Kids On The Block dostali chuť na koncerty a snad i nové album.

Bylo jich pět, hochů co spolu tančili a zpívali: Jordan a Jonathan Knightovi, Joe McIntyre, Danny Wood a Donnie Wahlberg. V roce 1984 je poskládal producent Maurice Starr a byla to trefa do černého.

Plyšoví chlapečci
Sladcí hošíci se líbili, fanynky jihly, ve velkém skupovaly plakáty, desky, plyšáky – to aby měly čím své hrdiny bombardovat na koncertech – a povyk okolo toho byl náramný.

Chlapci nasekali několik hitů a jak to u podobných krátkodechých ryze účelových spolků bývá, za pár let po nich pes neštěkl. Přišli další, noví a neokoukaní, vzpomeňme například Take That, Boyzone, East 17 a mnohé další.

Hudební historie už je ale taková, že se opakuje v cyklech. Před pár lety přišla chlapecká sdružení opět částečně do módy, doba přála návratům Backstreet Boys, Take That – ti se na pódia vraceli ovšem bez Robbieho Williamse – takže nastal příznivý čas i pro tento svým způsobem legendární boyband.

Fandové tleskají nadšením
O comebacku se spekulovalo delší dobu a potvrdil ho v lednu Donnie Wahlberg, který se po rozpadu kapely vrhl na herectví.

A aby to byl návrat se vším všudy, krom koncertů kapela připraví i zbrusu nové studiové album. Neboť, jak pravil Wahlberg, kapela nehodlá na koncertech stále dokola omílat staré písničky. Ale i na ty prý dojde, dodal vzápětí, neboť je jasné, že na NKOTB půjdou hlavně pamětníci a těm jde hlavně o staré osvědčené jistoty.

Reakce fanoušků ostatně prý byly velmi nadšené, takže nezbývá než stárnoucím hvězdám dívčích pokojíků popřát, aby jejich comeback nedopadl tak neslavně jako návrat kolegyň Spice Girls, který skončil sotva začal. Ale co, vidina tučného zisku je jistě lákavá a přebije snadno i malicherné spory o tom, kdo bude v tourbusu sedět u okýnka.

Video:

Pamatujete na New Kids On The Block? Co na jejich návrat říkáte?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32