Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Global Payments / foto: shutterstock

Pays by Global Payments není jen platební brána. Co vše nabízí?

Zjistěte, jaká řešení nabízí systém Pays by Global Payments pro firmy i drobné živnostníky.

Rok 2020 výrazně poznamenala pandemie koronaviru, která na několik měsíců doslova paralyzovala převážnou většinu světa. Tato situace zaskočila i ty nejrozvinutější státy a přinutila jejich vlády zavést přísná a velice omezující opatření. V mnoha zemích byl vyhlášen stav nouze, došlo k úplnému zastavení cestovního ruchu i mnoha podnikatelských činností. Koronavirová krize se tak citelně dotkla takřka všech obyvatel, firem i obchodních společností. Do finančních problémů se dostali téměř všichni, kdo museli omezit, či dokonce zcela pozastavit provoz, od leteckých společností, hotelových rezortů, divadel a obchodních center až po drobné obchodníky, výrobce a poskytovatele služeb.

Online prodej funguje i v době pandemie

Pokud má koronavirová krize nějakou světlou stránku, je jí fakt, že se velká část firem i jednotlivců naučila efektivněji využívat možnosti, jež nabízí internet. Ten má dnes téměř každý nejen v práci a doma, ale také v chytrém telefonu. A právě internet byl v době omezení volného pohybu a uzavření provozoven hlavní možností udržování kontaktu se světem. Mnozí zaměstnavatelé ho také začali naplno využívat jako nástroj umožňující, aby zaměstnanci pracovali přímo z domova bez nutnosti docházení do kanceláře. A v neposlední řadě se ukázala i efektivita prodeje na internetu. Virtuální prostředí je z hlediska šíření virových onemocnění a dalších infekčních chorob zcela bezpečné a při dodání poštou či zásilkovou společností dochází jen k minimálnímu mezilidskému kontaktu. Riziko přenosu nákazy je tak přijatelné.

Platební brána

Online můžete prodávat hotové výrobky, materiál i čerstvé potraviny. Potřebujete však kvalitní platformu a spolehlivou platební bránu

V posledních měsících měla celá řada obyvatel naší republiky i dalších zemí světa strach z pohybu mezi větším množstvím lidí; ani roušky totiž nejsou schopny poskytnout stoprocentní ochranu před viry. Objednávat zboží z e-shopů tak začali i lidé, kteří doposud preferovali kamenné prodejny. A také výrazně vzrostlo procento lidí nakupujících online i potraviny; supermarkety a velkoobchody provozující donáškovou službu dokonce musely navýšit počty zaměstnanců zajišťujících rozvoz objednávek, aby zvládly uspokojit poptávku. I když je v tuto chvíli epidemie na většině území České republiky pod kontrolou, řada zákazníků si vytvořila nové nákupní zvyklosti. Nakupování online je natolik pohodlné, že se u něj rozhodli setrvat. Navíc je možné, že se objeví druhá vlna a s ní další regulace svobody. Prodejci, výrobci a dodavatelé materiálu by tak měli mít připravenou alternativu ke kamenné provozovně. A také myslet na to, aby nezaostávali ve vývoji za svými konkurenty. Nemáte-li e-shop, je nejvyšší čas si ho pořídit. A pokud ho již úspěšně provozujete, zefektivnit jeho provoz. Rozhodně pro vás je nezbytná kvalitní platforma a spolehlivá a bezpečná platební brána.

Global Payments

Pays by Global Payments nabízí sofistikovaná řešení pro jednotlivé obory činnosti

Platební brána Pays spojila své síly se společností Global Payments. Společně připravily pro všechny podnikatele mimořádnou nabídku v podobě služby Pays by Global Payments. Výsledkem jsou komplexní sofistikovaná řešení pro všechny hlavní skupiny firem, které se zabývají prodejem svého zboží či služeb na internetu. Všechna byla důsledně testována na prodejních platformách partnerů patřících mezi opravdové špičky ve svém oboru. Výsledkem je dokonalé propojení platební brány Pays s jednotlivými typy systémů. Provozovatelům hotelů a dalších ubytovacích zařízení je určen rezervační systém Trevlix, poskytovatelům služeb zase Reservanto. Ti, kdo nabízejí online služby, zase ocení systém FAPI. A pro obchodníky prodávající prostřednictvím internetu nejrůznější zboží tu je známý Shoptet. Všechny systémy patří mezi ty nejlepší ve svém oboru. A navíc jsou dokonale propojeny s platební bránou Pays. Aktivace online plateb je záležitostí několika minut. A navíc je provoz Pays po dobu prvních tří měsíců zcela zdarma.

Pays by Global Payments není jen platební brána. Co vše nabízí?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!