Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menší stěhování / foto: shutterstock

Máte před sebou drobné stěhování? Víme, kde vám s ním pomohou!

Žádné stěhování, ať již velké či malé, není dvakrát příjemné. Vyžaduje si notnou dávku času, obalového materiálu i organizačních schopností. Mnohem lépe uděláte, když celý proces svěříte profesionálům.

Vyhodila vás manželka se dvěma kufry na ulici? Potřebujete převézt pár kusů nábytku, ať již z obchodu, kanceláře nebo z jednoho bytu do druhého? Zkrátka před sebou máte drobné stěhování, k němuž rozhodně nepotřebujete velký stěhovací vůz? Tak si pronajměte ten menší. Třeba u společnosti Stěhování Vektos. U těchto stěhováků totiž nejde o množství, ale o vaši spokojenost.

Přímo vašim potřebám na míru

Na výběr máte hned tři stěhovací balíčky: „drobná přeprava“, „drobné stěhování“ a „drobná výpomoc“. Liší se od sebe počtem pracovníků, již vám budou k dispozici, a samozřejmě i náplní konkrétních servisních služeb. Buďme ale konkrétní.

Stěhování s úsměvem

Drobná přeprava

V rámci balíčku „drobná přeprava“ budete mít k dispozici vůz s řidičem, jenž vám bude asistovat i při nakládce a vykládce. Samotný náklad v nákladovém prostoru samozřejmě bude dobře upevněn a dle přání zákazníka i obalen, čímž bude maximálně zamezeno poškrábání i jinému poškození. Cena tohoto balíčku je velmi slušných 1200 korun.

Drobná výpomoc

Stejnou částku zaplatíte i za balíček „drobná výpomoc“, jenž nad rámec výše zmíněného balíčku nabízí ještě demontáž i montáž nábytku a odpojení a následné zapojení veškerých přepravovaných elektrospotřebičů a elektroniky.

Stěhování nábytku

Drobné stěhování

Stěhujete přeci jen o něco větší náklad? Pak si objednejte dva pracovníky v rámci balíčku „drobné stěhování“! Zaplatíte za něj sice o 600 korun víc, ale zase se vám dostane dvou párů silných rukou, které vám se stěhováním pomohou. A k tomu opět demontují a následně smontují nábytek a odpojí a následně zapojí veškeré spotřebiče.

Připlaťte si za nadstandardní služby

V cenách je započítána doprava v rámci Prahy, při cestách mimo hlavní město si firma účtuje cestovné ve výši 14 až 18 korun za kilometr. Připlatit si také můžete za obalový materiál (není-li v ceně balíčku), manipulaci s těžkým nákladem či dalšího pracovníka. Tak, jaký balíček zvolíte? Jak vidíte, menší stěhování může být hračkou!

K tomuto článku není otevřena diskuze