Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Realitní makléř / foto: shutterstock

Práce realitního makléře není tak jednoduchá, jak si ji každý představuje

V současné době je nabídka práce poměrně široká. Opravdu však chcete pracovat za pokladnou, nebo ve výrobním podniku, když jste komunikativní a máte schopnost prodávat?

Co takhle vyzkoušet něco, co je naprosto mimo obor, v němž jste se doposud vzdělávali? Staňte se realitním makléřem.

Velkou výhodou je, že práce realitního makléře je vhodná vskutku pro každého. V podstatě nezáleží na tom, jestli máte, nebo nemáte vysokou školu. Dokonce nepotřebujete ani speciální kurzy, protože všechno se naučíte až přímo v praxi. Jaké má tedy realitní makléř práce? Jaké jsou jeho povinnosti? A v čem by se měl orientovat?

Co všechno má realitní makléř na starosti?

V pozici realitního makléře nebudete jen jezdit na schůzky s klienty a prezentovat jim nemovitost. Stanete se několika odborníky – finančním a právním poradcem, terénním pracovníkem, asistentem, ale i psychologem. Práce v realitách je tedy rozmanitá, takže se nemusíte bát monotónní a nezajímavé činnosti.

Počítejte s tím, že nezbohatnete ze dne na den. Jestliže si chcete vydělat nadstandardní částku, je potřeba pro to něco udělat, tedy snažit. Cílevědomý člověk s vysokými ambicemi má obrovskou šanci na realitním trhu uspět. Odměna se odvíjí od toho, jak se do práce obujete.

Jak se stát realitním makléřem?

Jestliže hledáte odpověď na otázku, jak se stát realitním makléřem, tak ji najdete na stránkách společnosti RE/MAX Anděl, která momentálně hledá posilu do svého týmu. I když nemáte žádné zkušenosti, vůbec nevadí, i tak máte obrovskou šanci stát se realitním makléřem. Stačí vám chuť pracovat. Plat realitního makléře je tak vysoký, jak je vysoké jeho nasazení.

Chcete tedy změnit své zaměstnání? Stále tápete, do jaké oblasti byste se měli upíchnout? Realitní trh je ideální volbou.

Práce realitního makléře není tak jednoduchá, jak si ji každý představuje

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!