Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Studijní program MBA / foto: Pixabay

Hledáte poskytovatele kvalitního studia zaměřeného na manažerskou praxi? Master of Business Administration (MBA) může být tou správnou volbou.

Business Institut se řadí od roku 2009 mezi prověřené poskytovatele manažerského vzdělávání. Zakládá si na špičkové kvalitě týmu 180 lektorů, na preciznosti a kvalitě výuky, která je orientována na využití poznatků v praxi.

Business Institut klade důraz na předané znalosti, zkušenosti, inspirace a vzájemné partnerství. Lektoři neučí zbytečně prázdné definice, ale problematiku prezentují na reálných příkladech. Student načerpá maximum poznatků, které poté bude moci využít ve své manažerské praxi.


Ke každému studentovi je přistupováno individuálně. Flexibilní forma studia vychází vstříc časovým možnostem studenta Business Institutu. Student má umožněno dvakrát studium přerušit a kdykoliv navázat.

Business Institut nabízí studium MBA v kombinované formě, která zahrnuje e-learning a lektorská setkání. Zájemci o studium si mohou vybrat z osmnácti studijních programů. Studium trvá 12 - 16 měsíců. Student má k dispozici vlastní i online knihovnu, sylaby, prezentace a další studijní podklady. Lektorská setkání probíhají v Praze.



Pro časově vytížené zájemce Business Institut nabízí 100% online studium, které se svým obsahem a kvalitou plně vyrovná klasické kombinované formě. V rámci MBA online studia můžete studovat programy, jejichž výuka probíhá pouze on-line formou bez nutnosti osobní účasti lektorských setkáních. Efektivně tedy můžete studovat kdykoliv a odkudkoliv.

V rámci studia získáte přístup do on-line knihovny s 4200 tituly v českém jazyce. Prostřednictvím e-learningové platformy mají studenti prostor pro konzultace s lektory, včetně řešení vlastních témat a požadavků. Dotazy studentů týkající se výuky, postupových a závěrečných prací, jsou ihned předány příslušným lektorům, kteří se studenty komunikují a řeší jejich konkrétní situaci.

On-line studium trvá 12 - 14 měsíců. V současné době jde o nejmodernější formu studia. Nejste omezeni časově ani místem bydliště. Ke studiu můžete využít čas nejen doma, ale také například v kanceláři či na pracovních cestách.

Absolventi studia obdrží diplom s označením příslušného MBA programu. S diplomem dokládajícím získání prestižního titulu MBA se absolventům Business Institutu otevírají dveře k atraktivnějším pracovním pozicím a vyšším příjmům.

Abyste se mohli ucházet o možnost studia MBA, musíte splnit  jisté podmínky. Podat si včas řádně vyplněnou přihlášku je jednou z nich. Dále musíte mít ukončené vysokoškolské vzdělání, minimálně ukončený bakalářský studijní program nebo program BBA. Z těchto podmínek může být udělena výjimka, požadované vzdělání může být nahrazeno dostatečnou praxí, kterou je však nutno řádně doložit. O této skutečnosti rozhoduje vedení Business Institutu.

Nový studijní cyklus bude zahájen v říjnu, je tedy nejvyšší čas se rozhodnout, zda bude studium MBA pro vás to pravé v cestě za kariérním růstem či úplně novou prestižní pracovní pozicí. Pokud ano, neváhejte s podáním přihlášky.

Hledáte poskytovatele kvalitního studia zaměřeného na manažerskou praxi? Master of Business Administration (MBA) může být tou správnou volbou.

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!