Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zdravá játra / foto: shutterstock

Přírodní rychlá pomoc pro oslabená játra

Máte za sebou noc plnou alkoholu a cítíte, že by vaše játra potřebovala podpořit regeneraci po náročném procesu detoxikace? Obraťte se na osvědčené přírodní prostředky a vraťte své trávení opět do normálu.

Známe to všichni, další prohýřená noc nám přinesla nejen kocovinu, ale i trávicí obtíže spojené se zhoršenou funkcí těžce zkoušených jater. Ty se díky tvorbě žluči podílejí významným způsobem na usnadnění zpracování potravy a pomáhají také s detoxikací krve.

Projevy poškozených jater

Jaterní tkáň disponuje naštěstí poměrně slušnou regenerační schopností, proto se z krátkodobých výkyv vzpamatuje poměrně rychle. Dlouhodobé přetěžování jí však nic dobrého nepřinese. Játra mohou být ničena nejenom alkoholem, ale také častou konzumací příliš kořeněných a tučných pokrmů a zvýšenou hladinou stresu. Moderní rychlé životní tempo spojené s častými zvraty jim také příliš pohody nepřinese. Poškozená játra se projevují na první pohled nápadně zažloutlou pokožkou, ale i očním bělmem a poměrně silně zapáchající močí. Společně s tím se může vyskytnout i zápach z úst či řídká stolice. Přesný rozsah poškození vašich jater a také jeho příčinu odhalí až jaterní test. Jestliže ale netrpíte některou z chronických jaterních chorob a prostě jste to jen přehnali s alkoholem, můžete svým játrům ulevit velice rychle i sami.

Nemocná játra

Vaše játra dostane do kondice ostropestřec mariánský

Jde o poměrně nenápadnou bylinku na první pohled jen těžko rozeznatelnou od bodláku. Vypěstovat si jej můžete sice i sami doma, mnohem rychlejším způsobem jeho získání je ale zakoupení v lékárně nebo v obchodě se zdravou výživou. Ostropestřec pomůže velice efektivně zregenerovat vaši jaterní tkáň a v krátkém čase vám upraví trávení. Působí totiž pozitivně nejen na játra, ale také na žaludek, dvanácterník, slezinu a žlučník.

Ostropestřec mariánský

Žádné rychlé řešení však neexistuje

Chcete-li svému tělu ulevit dlouhodobě, nespoléhejte však pouze na to, že začnete konzumovat tuto bylinku a vše se vrátí do normálu. Současně s jejím zařazením do jídelníčku byste totiž měli také změnit svůj životní styl, více odpočívat, konzumovat méně tučných pokrmů a snížit i příjem alkoholu. Dopřejte si zdravé jídlo, odlehčete svému tělu a ostropestřec berte jako každodenního pomocníka zlepšujícího váš životní pocit.

Přírodní rychlá pomoc pro oslabená játra

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!