Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zima a radost ze života / foto: shutterstock

Tipy na místa, která udělají vaše zimní rande nezapomenutelným

Vyrazit v létě na rande je snadné a nabízí se mnoho příležitostí. To však v zimě také. Přinášíme tipy na místa, která promění vaše zimní rande v nezapomenutelný zážitek.

Kam vyrazit na rande, když venku vládne zima a sluníčko nesvítí? Není třeba zoufat, neboť i rande v zimě se může stát nezapomenutelným romantickým zážitkem. Někdy stačí obyčejné věci proměnit ve výjimečné.

Rande na ledě

Využijte chladné počasí ve svůj prospěch a vyrazte si zabruslit. Bruslení je skvělá trefa. Užijete si spoustu legrace, jakožto si dopřejete zdraví prospěšný pohyb. V případě venkovního bruslení je zde ještě přínos v podobě pobytu na vzduchu. Během zimní sezóny je ve většině měst mnoho míst, kde se dá bruslit pod hvězdnou oblohou. Pokud se vám to nezdá až tak romantické, tak vyrazte se svým protějškem na noční bruslení, které má nezaměnitelné kouzlo. A vůbec nezáleží na tom, zda v tomto sportu vynikáte.

Zimní radovánky
Zimní radovánky – Zdroj: Shutterstock.com

Jedinečné místo stvořené pro romantiku

Kam vyrazit v zimě na romantické rande, aniž byste museli mrznout venku? Vyrazte na rande do planetária. Co může být romantičtější, než být s tím druhým a dívat se na vzdálené hvězdy. Zážitek, na který rozhodně nezapomenete. K tomu bývá zpravidla na místě i nějaký odborník, který vás provede a prozradí vám něco více o pozorování hvězd.

Tour za nejlepší čokoládou

Pokud vás s partnerem spojuje láska k čokoládě, tak stačí vyrazit na degustaci. Vypravit se můžete na tour za nejlepší horkou čokoládou. Můžete si napsat seznam oblíbených podniků, nebo naopak zvolit trasu, po které se vydáte a během procházky po městě si vždy udělat zastávku na lahodný horký nápoj v podobě čokolády. U tohoto horkého nápoje veškeré ledy roztají. Pokud byste se vydali do Prahy, tak zde se nabízí další možnost. Rozhodně navštivte muzeum čokolády Chocotopia.

Ochutnávka čokolády

Trocha tropů v zimě

Naplánujte si rande v botanické zahradě. Pokocháte se exotickými i masožravými rostlinami. Procházku lze zakončit v rostlinném bistru, kde si můžete dát teplé smoothie, které vás zahřeje, neboť se připravuje z čerstvého ovoce a koření.

Projížďka kočárem nejen zasněženým městem

Rande jako v tom nejromantičtějším filmu. Jízda v kočáře taženým koňským spřežením. Projížďka ve dvou zasněženou krajinou přidá na jedinečnosti. Nicméně i bez sněhu je projížďka zárukou jedinečného romantického zážitku, který si lze dopřát na řadě míst. Některé projížďky jsou organizované, někde máte i možnost individuální projížďky na vaše přání.

 

Zdroje

https://twogentlemen.cz/11214/30-tipu-kam-na-rande-v-zime/#

https://www.isic.cz/clanek/lifestyle/7-tipu-kam-na-prvni-rande-v-zime/

Tipy na místa, která udělají vaše zimní rande nezapomenutelným

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!