Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kabelka s televizí a DVD. Berete?

Pro všechny milovnice módy, které se navíc neobejdou bez svého oblíbeného seriálu nebo se rády baví sledováním filmů na DVD, je určena kabelka, která nejen dobře vypadá, ale zvládá i zmíněné funkce.

Ano, je v ní zabudován přijímač televizního signálu, obrazovka a DVD přehrávač. Co chtít víc?

Filmová kabelka
Kabelka je nazvaná prozaicky BagTV a kromě možnosti sledovat televizi a přehrávat filmy zvládá ještě řadu hudebních formátů. Zaplatíte za ní přitom jen tři sta liber, tedy asi osm tisíc korun.

Sedmipalcový displej je ukryt za speciálním průhledným oknem. Nechybí ani USB port a čtečka paměťových karet. Když displej zrovna nesledujete, je možné použít hnědé kůže k jeho zahalení. Pak vypadá kabelka naprosto kompaktně.

magazin.cz

Zábava a móda
Podle designérů kabelky hledá jejich produkt synergii mezi módou a zábavou. To jsou podle nich dva faktory, které dnes táhnou, ale zřídkakdy se vyskytují pohromadě.

Kabelky jsou vytvořeny z vysoce kvalitních materiálů a kůže, přičemž budou k dispozici v široké barevné paletě.

Kabelka je vybavena slušnou baterkou, která v provozu vydrží dvě a půl hodiny. Displej je možné propojit nejen s počítačem, ale i kamerou nebo televizí.

Jen škoda, že v kabelce nenajdete ještě počítač. Ale něco nám říká, že i takové přání bude brzy vyplněno.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 200