Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fotovoltaické panely / foto: shutterstock

Vánoční akce: Fotovoltaika s baterií zdarma

V současné době je kladen důraz na udržitelnost životního prostředí, takže mnohé domácnosti hledají účinný a ekologický zdroj energií.

Pokud tedy chcete snížit uhlíkovou stopu a dosáhnout i úspor, nadchne vás jednoznačně fotovoltaika s tepelným čerpadlem. Společnost ILIOS s.r.o. navíc připravila zajímavou vánoční akci.

Přemýšleli jste nad tím, že začnete využívat výhod tepelných čerpadlem, solárních fotovoltaických systémů a baterií? Pojďme se podívat, jak může tato výkonná trojice změnit váš domov a přispět k ekologičtější budoucnosti. Co všechno fotovoltaika přináší?

Fotovoltaika

O tepelná čerpadla je nevídaný zájem

Tepelná čerpadla vzduch/voda fungují na přenosu tepla, nikoliv jeho výroby, takže jsou při vytápění rodinných domů vysoce účinná a úsporná. Významně snižují závislost na tradičních zdrojích energie, což vede k nemalým úsporám. V porovnání s konvenčními systémy vytápění produkují méně oxidu uhličitého, a proto se doporučují i v boji proti klimatickým změnám. Jestliže vás zajímá přímo fotovoltaika s tepelným čerpadlem, potom jsou úspory ještě mnohonásobně vyšší.

Tepelné čerpadlo

Fotovoltaika je budoucnost

Solární fotovoltaické systémy přeměňují sluneční světlo na elektřinu, aniž by produkovaly skleníkové plyny nebo byly závislé na vyčerpatelných fosilních palivech. Fotovoltaika je skutečně udržitelným zdrojem energie. Stejně tak zvýšíte hodnotu nemovitosti jako takové a poskytnete jí dlouhodobé energetické řešení, jež se vyplatí po mnoho let.

Ať už je ve vašem hledáčku fotovoltaika 10 W, nebo spíše tepelné čerpadlo, obraťte se v každém případě na společnost ILIOS s.r.o. s dlouholetými zkušenostmi. S blížícími se Vánoci přichází i s lákavou nabídkou. Vánoční akce je v tom, že dostanete baterii a nadstandardní služby na rok zdarma. Podmínka je jednoduchá. Stačí přivést známého, souseda či kamaráda, a pokud s ním společnost uzavře smlouvu, vy máte nadstandardní služby i baterii zdarma.

K tomuto článku není otevřena diskuze