Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Petra Němcová / foto: Tres Jolie

Když se Petra Němcová svlékne...

Česká modelka Petra Němcová nafotila další sérii reklamních fotek pro výrobce spodního prádla. A je to znovu zajímavý pohled, dlouhonohé blondýnce Petře to prostě sluší. Ostatně, to můžete posoudit sami.

Němcová je hvězdou kampaně firmy Tres Jolie, což ve francouzštině znamená „velmi pěkná“, a to česká blondýnka rozhodně je. Němcová je populární tváří výrobců spodního prádla, před časem pózovala pro reklamní fotografie jiného výrobce topů, podprsenek i kalhotek La Senza.



Osmadvacetiletá hvězda světových mol zároveň čeří vodu i svým soukromým životem. Na předávání prestižních filmových cen Oscar se objevila po boku slavného herce Seana Penna, který se po jedenáctiletém manželství rozvedl s Robin Wright Penn.  

 

Modelka spekulace popírá, ale počet jejich schůzek se sedmačtyřicetiletým hercem rapidně roste. „Jsme pouze přátelé, pomáhá mi s charitou,“ uvedla Petra, která před třemi lety rozjela nadaci Šťastná srdce.

 

Nadace pomáhá znevýhodněným dětem, založila ji poté, co přežila zásah mohutné vlny tsunami v Thajsku, vyvolané silným zemětřesením. Při tragédii, která si v celé oblasti vyžádala stovky tisíc životů, zahynul i její tehdejší přítel Simon Atlee.

Petra se poté chvíli scházela se zpěvákem Jamesem Bluntem, hovořilo se i o románku s Brucem Willisem. Nyní ale modelka přemýšlí o tom, že by se usadila a založila rodinu.



„Chci mít děti, nejlépe tak pět. Chci muže, kterému mohu věřit. Chci mít důvěru, respekt, svobodu i lásku,“ vyjmenovala Petra.

Líbí se vám Petra Němcová?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 769