Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sharon Mevsimlerová několik dní před smrtí / foto: repro The Sun

Nejtlustší žena se ujedla k smrti

Osudnými se jí stala kuřecí křidélka tajně donášená do nemocnice.

Čtyřicetiletá matka Sharon Mevsimlerová byla považována za nejtlustší ženu ve Velké Británii. Vážila 290 kilogramů.

Závislá na jídle

Sharon se ocitla v nemocnici, kde jí lékaři předepsali striktní dietu, protože jí kila už ohrožovala na životě.

Jenže rodinní příslušníci jí v kapsách a taškách nosili smažená kuřecí křidélka, hranolky a další ne zrovna zdravé pokrmy, které však Sharon milovala.

Nebo spíše – nemohla se jich vzdát. Sharon totiž byla na jídle závislá. Nakonec jí tahle závislost stála život. I pod nemocničním dozorem se ujedla k smrti. Dostala infarkt.

Nic nepomohlo
Svědci vypovídali o neskutečných scénách, které se u lůžka Sharon odehrávaly. Žena si jídlo evidentně nedokázala odepřít a prosila rodinu, aby jí ho přinášela. Ta, namísto, aby se snažila matce skutečně pomoct, skutečně pašovala to nejtučnější možné ze všelijakých fastfoodů.

Sharon zřejmě nebylo pomoci. Začátkem tohoto roku absolvovala dokonce operaci podvázání žaludku za v přepočtu 900 000 Kč. Pomohlo to ale jen na chvíli.

Žena jedla a jedla, přestože byla několik let lékaři neustále varována, že si tím přivodí smrt. Tentokrát se doktoři trefili.

Když Sharon odváželi do márnice, vozík ji neunesl a rozpadl se.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 189