Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Daily Mail

Britney odvážně přiznala retuš. I s důkazy!

Celebrity a průmysl točící se kolem nich neustále předhazují publiku neskutečná, dokonalá těla.

Proto je osvěžující, když některá světově známá hvězda vystoupí s doznáním, že jejich „dokonalosti“ bylo poněkud pomoženo. Britney Spearsová přiznala, že její fotografie pro módní firmu Candie's t byly digitálně upraveny a dokonce přinesla i fotografie ukazující před tím a po tom.

Devětadvacetiletá zpěvačka tak udělala obrovský posun a distancovala se od tlaků, který je vyvíjen na ženy a nutí je, aby vypadaly perfektní.

Na první fotce stojí Britney v plavkách s rukama za hlavou. Grafikové z Daily Mailu nakreslili šipky tam, kde bylo její tělo vylepšeno. Vystrčený bok ztratil díky šikovné práci s photoshopem pár centimetrů, také stehna jsou najednou štíhlejší a vytvarovanější. Třešničkou na dortu jsou zmizelé modřiny.

magazin.cz

Druhá fotografie přináší pohled na zpěvaččino pozadí. Nejprve zmizelo tetování, přeci je s k tomuto typu plavek nehodí. Zadeček je menší a pevnější a nakonec byla zničena celulitida. Tu sice má 90% žen, ale u žádné celebrity ji nikdo neviděl.

magazin.cz

Takto upravené fotografie vypráví úplně jiný příběh o životosprávě popové zpěvačky. Najednou vypadá tak nějak normálně. Hezky, ale normálně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 95