Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Marta Jandová / foto: marta-jandova.cz

Rockerka Jandová si užívá v posteli ve třech!

A ještě to veřejně přiznává!

Zpěvačka Marta Jandová natolik miluje svého psa, že ho strpí i v posteli. Za dva roky se od své fenky odloučila jen na krátkou dobu. Bylo to v době, kdy byla členkou poroty vybírající Česko Slovenskou SuperStar. Tehdy ji Marta dala na hlídání svému otci, lídrovi kapely Olympic Petru Jandovi.

"Teď už jsme zase spolu, tehdy jsem s ní už nechtěla pořád pendlovat mezi Prahou a Bratislavou. Jinak si ji beru často s sebou na vystoupení. Někdy na mě čeká v divadle v šatně, je na hudbu i na lidi zvyklá, žádné problémy s ní nikdy nebyly," říká Marta Jandová Korzu spokojeně.

Radši postel nežli pelech
Její dvouletá fenka rasy parson russel teriér se jmenuje Katze. Marta se díky ní udržuje i ve skvělé kondici. Jak jí to čas dovolí, vyrážejí spolu na dlouhé procházky. "Teriéři pohyb milují. Utahat Katze je strašně těžké," říká Marta.

A i když má její milovaný pes svůj pelíšek, v noci v něm být nechce. "Spí s námi v posteli v rohu, vůbec nám nepřekáží, je malinká. Stočí se do klubíčka, ani nevíme, že tam je," tvrdí Marta zcela přesvědčivě.

Její přítel Viktor Mráz se tak prostě musel smířit s tím, že není se svou láskou v posteli sám.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 72