Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: Shutterstock

Rihanna pořád miluje násilníka Chrise Browna

Láska se ani zdaleka neřídí rozumem. Vyprávět by o tom mohla populární zpěvačka Rihanna, která si ke své smůle začala s Chrisem Brownem.

Příliš vysoký trest
Ten je sice zřejmě velmi charizmatický a okouzlující, když si dokázal nabrnknout takovou kost, navíc úspěšnou, jako je Rihanna. Bohužel, vypadá to, že kromě toho je i neméně náruživým násilníkem.

Byla to záležitost na první stránky společenských magazínů, když Chris Rihannu nedávno krutě zmlátil. Brown byl na základě tohoto činu odsouzen k tomu, aby se po dobu pěti let držel od Rihanny dále.

Začne to nanovo?
Jenže ani to zpěvačce nevyhovuje. Se svým ex chce zůstal v přátelském vztahu. Právník Rihanny prozradil, že jeho klientka považuje trest za příliš přísný, i když ho nehodlá napadnout. To by už vypadalo trochu divně.

Zpěvačka si každopádně pro svého bývalého přítele přeje nižší trest. Nevidí prý důvod, proč by mezi ní a ním měla být vzdálenost jednoho fotbalového hřiště. Chris svého činu navíc lituje.

Přátelé Rihanny potvrzují, že talentovaná umělkyně Chrise stále miluje a nedokáže se bez něj obejít. Obávají se však, že celý koloběh jejich vztahu začne nanovo. Možná jí chybí ty společné chvíle, kdy polibek střídal facku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 245