Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Bílá / foto: Lucie Bílá

Lucie Bílá loví muže na korzety

Zpěvačka Lucie Bílá měla doposud na muže smůlu. Ani její druhé manželství s muzikantem Václavem Bártou alias Noidem nevyšlo. Dvaačtyřicetiletá Lucie přesto věří, že ještě toho pravého uloví. A ví, na co se muži nejlépe chytnou

Než se objeví ten pravý, vsadila česká slavice na změnu image. Zkrátila svoje typicky černé, dlouhé vlasy na mikádo a poohlíží se po novém spodním prádle.


"Na spodním prádle opravdu ulítávám. Zejména na korzetech. Mám svou oblíbenou firmu, u které pořád nakupuji, a ta mě nikdy nezklame. Vždy, když jim přijde nové zboží, to jdu okamžitě omrknout a minimálně jeden kousek si vyberu. Už bych pomalu mohla dělat výstavu," prozradila zpěvačka.

magazin.cz

magazin.cz

 

Je Bílá, ale má ráda černou
Přestože si Lucie - vlastním jménem Hana Zaňáková - zvolila na začátku kariéry jako svůj pseudonym příjmení Bílá, nosí prý nejraději černou.

magazin.cz


"To je moje barva. Díky Carmen teď na jevišti oblékám hlavně červenou, ale jinak chodím převážně v černé. To už jiné nebude. Prostě to ke mně patří," svěřila se s úsměvem hvězda z Otvovic u Kralup nad Vltavou.

 

Do role Carmen, kterou hraje téměř denně v Hudebním divadle Karlín, se podle svých slov maximálně zamilovala. "Ona je dračice, stejně jako já. Máme toho hodně společného," zakončila Lucie Bílá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 247