Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katie Green / foto: ultimo.co.uk

Úlet Wonderbra. Musí tahle kráska zhubnout?

Jednadvacetiletá modelka Katie Green, které bylo ze strany podprsenkové velmoci Wonderbra doporučeno shodit 12 kilogramů, dokázala, že se za své tělo nemusí stydět.

Wonderbra si ji sama vybrala jako nástupkyni Evy Herzigové a dokonce pak Katie prezentovala jako skutečnou ženu nepoznamenanou anorexii. Jenže firmě tenhle postoj dlouho nevydržel.

Brzy Katie prostřednictvím její agentury naznačila, že pokud nezhubne aspoň 12 kilogramů, rozloučí se s ní. „Jsi moc tlustá, zhubni, pak se můžeš vrátit,“ sdělila ji agentura. Přitom 177 centimetrů vysoká modelka váží jen necelých 66 kilogramů. Převedeno na BMI, jde o hodnotu pod 21...

magazin.cz

Katie se však kousla a - jak je vidět na následující sérii fotografií - dobře udělala. Ultima, která se angažuje v navrhování a prodeji spodního prádla, se rozhodla Katie rehabilitovat a udělat z ní svou „tvář“ pro jednu řadu svých podprsenek.

A tak se sympatická Angličanka dostala do celkem vybrané společnosti - pro Ultimu fotí  například i někdejší členka populární popové formace Spice Girls Mel B.

magazin.cz

Návrhářka Michelle Mone potvrdila, co všichni, snad až na majitele některých modelingových agentur, vědí – chodící kostry se už dávno nelíbí. Podle ní má Katie Green „tu pravou siluetu pořádné ženy“ a právě nesmyslné ultimátum od Wonderbra ji pomohlo ukázat světu.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 445