Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: egotastic

Americká krása. Sexy Megan Fox v bikinách

Americká herečka Megan Fox byla nedávno zvolena nejvíc sexy ženou planety. A na nových snímcích pro magazín GQ to dokazuje bez nejmenších pochybností.

V interview zároveň hvězda snímku Transformers prozradila, že by klidně mohla být lesbičkou. „Myslím, že se všichni lidé rodí se schopností zaujmout obě pohlaví. Dovedu si třeba představit sama sebe ve vztahu s dívkou, třeba Olivie Wilde je úžasně sexy a vzrušující. Předtím jsem byla téměř posedlá Jennou Jameson,“ uvedla.

magazin.cz

magazin.cz

 
Striptérka Nikita

S dívkou se koneckonců už zapletla. Bylo to tehdy, když v osmnácti poprvé přijela do Los Angeles. „Tehdy se se mnou rozešel přítel a já se – o bože, mami promiň – zamilovala do holky, co pracovala poblíž. Měla jsem vztah se striptérkou, jmenovala se Nikita,“ řekla. Doplnila, že jí pak nosila dárky a snažila se jí sehnat lepší práci.

magazin.cz

magazin.cz

 

„Ale podívejte, myslím, že nejsem lesbička,“ dodala v rozhovoru. To ostatně dokázala i svými vztahy s muži a dlouhodobým partnerstvím s hercem Brianem Austinem Greenem, známým ze seriálu Beverly Hills 90210. S tím se také zasnoubila.

magazin.cz

 
„Nejsem Meryl Streep“

Mluvila také o sexu, řekla, že nevidí důvod, proč být v téhle oblasti puritánská. „Proč o sexu nemůžeme pořádně a nahlas mluvit? Vždyť je to přece něco, co každý z nás dělá,“ sdělila časopisu.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

V rozhovoru se také dotkla své popularity. „Zatím jsem udělala jen jeden velký snímek a není to film, který by ukázal mé herecké kvality v plné výši. Rozumíte, chci tím říci, že se zatím nechystám jít pro Oskara, nejsem Meryl Streep,“ konstatovala poměrně skromně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 576