Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
LibimsetiLife / foto: Shutterstock

Soutěž o best Líbímseti.cz song

Hledáme nejlepší song o Líbímseti.cz, a proto jsme pro vás připravili parádní soutěž. Kdo nám pošle nejvychytanější rap, R´n´B nebo hip hop na téma Líbímseti.cz, vyhraje balík super cen.

Celá soutěž začíná dnes, až do 20. června můžete posílat své nahrávky na e-mail soutez@libimseti.cz. Nominované songy průběžně zveřejníme, zda se stanou opravdovým hitem, o tom rozhodnou čtenáři Magazínu při hlasování.

 

Nejlepší interpreti si to naživo rozdají na akcích Líbímseti.cz po celé republice, během nichž budou bojovat o svou šanci ukázat se ve velkém finále. A tam už půjde do tuhého, ve hře je totiž balík cen v hodnotě 10 tisíc korun. Jednotlivé ceny budeme odhalovat postupně, co však už můžeme říct naplno, to jsou parádní bonbónky, které k nim získá nejlepší jako prémii.

 

Jaké že to jsou? Tak popořadě… Vítěz projede se svým songem celou republiku v rámci svého vlastního turné a navíc nejlepší songy navíc vydáme na CDčku!

 

Je nám jedno, jaký váš song o Líbímseti.cz bude. Je nám fuk, co bude v textu, jestli máte Líbímseti.cz rádi, nebo je vám úplně volné. Jako ukázku si poslechněte třeba tenhle slušnej hipec, který je určen spíše pro 18+:

 
Líbímseti.cz song - ukázka
 

Takže ještě jednou ve zkratce:

-          vytvoř vychytaný rap, R´n´B nebo hipec na téma Líbímseti.cz

-          pošli svůj song na e-mail soutez@libimseti.cz

-          uzávěrka pro posílání songů je: 20. červen

-          ve hře jsou ceny za 10 tisíc korun!

-          hlasuje se na Magazínu, nejlepší si to naživo rozdají na akcích Líbímseti.cz

-          nejlepší pojede turné po celé republice

-          nejlepší songy podle hlasování se dostanou na speciální CDčko

 
Vše začíná právě… TEĎ!

Zkusíte to se svým songem v soutěži?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 383