Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Třináctiletý si najal prostitutku na hraní

Třináctiletý kluk si koupil lehkou dívku, aby s ním hrála videohru.

Americký teenager byl chycen při používání tátovy kreditní karty na najímání prostitutky. Chtěl, aby si s ním zahrála partičku v akční videohře.

Pařba za dvě stě tisíc
Třináctiletý Ralph Hardy se přiznal k tomu, že použil otcovu kreditku k objednání dvou prostitutek z eskortní služby.

Aby toho nebylo málo, vzal i svého nejlepšího kamaráda na rozmařilou jízdu, na jejímž konci byl účet na 13500 dolarů (asi 220 tisíc Kč) a právě dvojice lehkých dívek pozvaných na hotelový pokoj za účelem hraní oblíbené akční hry Halo na konzoli Xbox.

Ženy na policii vypověděly, že první podezření pojaly ve chvíli, kdy jim dvojice mladíků oznámila, že by si proti nim raději zastřílela, než se s nimi vyspala.

Ale kšeft je kšeft, řekly si nejspíše a pokračovaly s hochy ve slibně rozjeté party. Policii na celou věc upozornil poslíček, který na hotelový pokoj nesl několik lahví nápoje Dr. Pepper a nějaké sušenky. Toho se kluci zeptali na jeho zkušenosti s najímáním prostitutek.

Otec se zlobit nebude
Mladíci mu tvrdili, že peníze získali jako výhru v počítačové hře World of Warcraft, ale poslíček ani tak neváhal zkontaktovat policii, když se dozvěděl, kolik povedené dvojici opravdu je.

Když policie přijela na místo, našla tu tři tisíce dolarů v hotovosti, Xbox a dvě prostitutky.

Ralph byl obviněn z podvodu a hrozí mu pobyt v nápravném zařízení pro mladistvé. Pachatel se ale nechal slyšet, že jeho tátovi právníkovi tenhle večírek určitě vadit nebude, protože před týdnem zapomněl na jeho narozeniny.

Kdo ví, třeba ho táta z prekérní situace vyseká.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 436