Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kuchyně na míru / foto: www.drevoskrt.cz

Chcete opravdu poctivě vybavit svou domácnost? Známe super řešení

Sestavujete nebo rekonstruujete zrovna svůj domov? Pak určitě řešíte desítky všemožných detailů – od podlah, dveří až po nábytek. Nevíte si rady, jaké vybavení je pro vás to pravé? Pak zajisté oceníte náš tip. Jaký?

Komplexní péče od ověřených odborníků

Pokud se bavíme o výstavbě či rekonstrukci, určitě se hodí zmínit pomocníky ze známé domažlické společnosti Dřevoškrt. Ti se zaměřují na prodej stavebního dřeva, instalaci interiérových dveří, pokládku podlah, a dokonce i výrobu nábytku na míru. Zkrátka a dobře – několik much jednou ranou.

Oblíbenou službou je hlavně nábytek na míru. Toto řešení vyhledávají hlavně majitelé rodinných domů. Řada z vás má přece jen velmi specifické požadavky, případně musíte pracovat s ne zrovna běžnými podmínkami. A co víc, řešení na přání bývá typicky mnohem kvalitnější a vydrží sloužit klidně i desítky let. Ačkoliv stojí o trochu více, z dlouhodobého hlediska se rozhodně vyplatí.

V tomto ohledu stojí za zmínku především vestavěná skříň na míru. Společnost Dřevoškrt vyrábí jak typické, tak i vyloženě zakázkové kusy. Ty oceníte třeba v případě, kdy sháníte úložný prostor na půdu, pod schodiště a podobně. Můžete si přitom vybrat z pestré škály tvarů, velikostí, úložných systémů a samozřejmě i dekorů. Každý si tak přijde na to své.

Nábytek na míru

Špičková kuchyň je základ domova

Co by to bylo za rodinný dům, kdyby jeho součástí nebyla kuchyně na míru? Právě tento prostor patří mezi nejnamáhanější součásti domácnosti. Zároveň se v něm setkáváme s rodinou, přáteli i dalšími návštěvami. Toužíte po opravdu jedinečné kuchyni?

Pak si rozklikněte webové stránky pod vloženým odkazem. Ihned si budete moci prohlédnout několik zajímavých variant. Kdoví, možná získáte inspiraci a konečně se rozhodnete pro konkrétní styl.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze