Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: myspace.com/parishilton

Paris Hilton v Praze: honička, pád, zranění!

Česká metropole světovou profesionální celebritu Paris Hilton příliš neoslnila. Prý už nikdy nepřijede! A proč? Dědička hotelového impéria si tu totiž užila své. Naháněli ji novináři, upadla a zranila se.

Zdá se, že novináři a fotografové bulváru z Česka vyženou všechny hvězdy, a to i ty rádobyhvězdičky, mezi něž patří Paris. Před časem s podobným prohlášením: „Tak sem už v životě nepřijedu!“ vyrukovala i herečka Angelina Jolie.

 

A co se vlastně během kratičké návštěvy Paris v Praze stalo? Společně s přítelem a zároveň kytaristou kapely Good Charlotte Benji Maddenem si zaskočila na oběd pod Týnský chrám. Restauraci během oběda zavřeli, ale po odchodu utajení zcela selhalo. Začala okamžitá honička, do které se vedle fotografů zapojili i fanoušci blonďaté celebrity.

 

Vyděšená Paris, na kterou se lidé okolo doslova sápali, se snažila proběhnout restaurací a uniknout zadním vchodem. Jenže přitom zakopla, upadla a rozbila si bradu. A začalo slzavé údolí, s Maddenem v patách podle Blesku zmizela Paris na záchod. Pak už byla natolik naštvaná, že nekomunikovala s nikým, ani s fanoušky a odjela prvním autem, které bylo k mání.

 

Šestadvacetiletá blondýnka je známá snad jen svou zálibou ve večírcích a tím, že sdělila obrovské jmění dědečka a hotelového magnáta Williama B. Hiltona. Dále už nedokázala nic, pokud nepočítáme podivnou televizní reality show, jízdu pod vlivem alkoholu, za to byla ostatně i za katrem, „proslavila“ se i domácím amatérským pornem.

Vadí vám, že už Paris nehodlá přijet?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 710