Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Přiťuknutí u dobrého jídla / foto: shutterstock

Katalánské víno Cava si nejlépe vychutnáte v pravém španělském stylu

Poznejte lehká šumivá vína jedinečných chutí, která jsou k dostání v samém srdci Prahy.

Cava je šumivé víno pocházející ze stejnojmenného španělského regionu, především pak z katalánské oblasti Penedès v provinciích Barcelona a Tarragona. Vyrábí se tradiční metodou v bílé nebo růžové variantě a chuťově je srovnatelné s pravým francouzským šampaňským vínem.

Pro víno Cava už není třeba jezdit do dalekého Španělska!

Pro všechny milovníky kvalitních vín máme skvělou zprávu. Abyste ochutnali delikátní chuť španělského šumivého vína Cava, nemusíte navštívit přímo některý ze zmíněných španělských regionů. Stačí, pokud zavítáte do našeho hlavního města, v jehož centru naleznete stylový obchůdek s barem. Útulný wine bar v Praze se specializuje na distribuci vín ze Španělska, Francie, Rakouska i z Čech a Cava patří mezi přední vína jeho širokého sortimentu.

Dokonalá kombinace? Víno a tapas!

Wine Office však není jen klasický obchod s vínem. Jeho majitelé mají bohaté zahraniční zkušenosti v oboru sommelierství a jsou opravdovými mistry ve svém oboru. Rádi vám proto poradí s výběrem vína a doporučí vám to nejlepší pro jakoukoliv příležitost. Sami své víno vnímají tak, že každá láhev v sobě ukrývá vlastní originální příběh, vášeň a poctivou práci pečlivě vybraných vinařů. Pokud do Wine Office zavítáte, dozvíte se o víně mnohé zajímavosti okořeněné jejich vlastními příběhy z dalekých cest. Každá sklenka vína se zde stává neobyčejným zážitkem a nejlépe si ji vychutnáte společně se španělskými chuťovkami tapas nebo výběrovými sýry a uzeninami. Ať už soukromě nebo s cílem obchodního jednání, wine a tapas bar v Praze rozhodně stojí za návštěvu!

Katalánské víno Cava si nejlépe vychutnáte v pravém španělském stylu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!