Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sex / foto: Shutterstock

Sex s vysavačem! Zase ta Anglie…

Anglie se stává novou zemí neomezených možností. Přinejmenším v sexuální oblasti. Už tam proběhl sex s chodníkem, jistý chlapík si užíval i s automobilem a nově hřešil jistý pracovník s vysavačem.

magazin.cz
Obrovské překvapení zažil hlídač dětské nemocnice v Londýně, když načapal neznámého chlapíka, nahého a na kolenou, kterak si v zaměstnanecké kantýně užívá s vysavačem. Bizarnostem tím ale nebyl konec, chlapík totiž zvolil zajímavou obhajobu.

 

Tvrdil totiž, že si jen vysával spodní prádlo, jak je to běžné v Polsku, odkud pochází. Šéfové tuhle výmluvu nepřijali a okamžitě se s ním rozloučili. Zvláště když hlídač, který Poláka našel, uvedl, že muž sténal daleko hlučněji než vysavač.

 

„Takové chování nemůžeme akceptovat, ačkoliv se nad tím mohou někteří lidé pousmát,“ konstatovalo vedení podniku, když dávalo hříšníkovi padáka. Paradoxní je, že vysavač, o který šlo, má na těle přístroje namalovaný obličej. Dokonce usměvavý. Takové chování ale muselo zaskočit i tuto němou tvář…

Co si o tom myslíte?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 193