Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Najde se letos na Portě nový Xindl X?

Poslední víkend školního roku (26. - 28. června) ožije Lesní divadlo v Řevnicích country, folk a trampskými písničkami, které se budou ucházet o ceny legendárního - v ČR nejstaršího festivalu Porta. 

Minulý rok na Portě zvítězil dnes již známý Xindl X, jehož aktuální hit s klipem Anděl se dostává na první příčky hitparád.

Letos se na Českém národním finále v Řevnicích utká 16 skupin a interpretů. Mimo to návštěvníky festivalu čeká pestrý program, ve kterém vystoupí hvězdy jako: Wabi Daněk, Lenka Dusilová, Věra Martinová, Pavel Dobeš, Pavel Žalman, Trojice - Samson, Redl, Janoušek, Pavlína Jíšová, nebo Vojta Kiďák Tomáško. Ze skupin dorazí Nezmaři, Asonance, Kamelot, Poutníci, Stráníci a Jewelci. Zazní také irská hudba zastoupená skupinou Shannon.

magazin.cz

Čtyřnozí domácí mazlíčci jsou vítáni!
V romantickém prostředí přírodního divadla můžete strávit celý víkend i se svým zvířecím mazlíčkem. V areálu budou misky na vodu, pytlíky na uklízení a časopis Svět Psů. Přespat bude možné na louce ve stanovém tábořišti, kde bude zajištěna tekoucí voda, toalety a velký stan. 

Více informací a předprodej vstupenek na: www.porta-festival.cz 

SOUHRNNÉ INFO A ZAJÍMAVOSTI: 
Akce:
 Festival Porta 
Kdy: 26. – 28.6.2009
Kde: Řevnice (25 Km od Prahy, 9 Km od Karlštejna)
Program:  www.porta-festival.cz/program-porta-revnice-2009-2.html 
Doprava: www.porta-festival.cz/doprava-ubytovani-a-dalsi-informace-3.html

magazin.cz

Zasaď strom ať máš kyslík na zpívání
Akce hudebníků, která vznikla v pořadu Hydepark na Óčku pokračuje. Muzikanti různých žánrů sází stromy spolu s dětmi a štafetu převzal festival Porta. Za pomoci žáků zdejší ZŠ bylo během festivalu vysazeno 14 lip, které směřují k Lesnímu divadlu a letos  muzikanti, pořadatelé a děti z řevnické školy vysadili 2000 borovic, které získali od Lesů ČR.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 39