Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady GaGa / foto: ladygaga.com

Lady Gaga: je transsexuálka?

"Jsem opravdová dáma!" prohlašuje o sobě 23letá zpěvačka Lady GaGa a trvá na tom, že není transsexuálka, jak se nedávno spekulovalo v médiích.

"Nejsem taková kreatura, jak vypadám. Pod tím vším se skrývá v podstatě milá holka s pevnou morálkou," uvedla kontroverzní zpěvačka, vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanotta, pro magazín More!.

Nejsem divoká
Aby o své ženskosti přesvědčila média, Lady GaGa na sebe prozradila, že obvykle své šperky nosí i v posteli.

"Vypadám tak divoce, ale nejsem. Když jdu do postele, mám ráda perlový náhrdelník na krku," prohlásila.

V jiné zprávě pro média novodobá popstar konstatovala, že jejím snem je bouřlivý hudebník Marilyn Manson, ve kterém vidí ideálního partnera.

Slabost pro špatné chlapy
"Na něm něco je. Myslím si, že je úžasný. Mám velkou slabost pro kožené oblečky, dlouhé vlasy a temné stránky v lidech. Možná to není úplně dobré," přiznala a dodala: "Mám problém s tím, že se vždycky zblázním do divokých mužů. Jak říkám - mám ráda dlouhé vlasy, kožené kalhoty a špatné chlapy. O takové stojím, ale nikdy to nedopadne dobře."

I v našich médiích nedávno proběhla zpráva, že se Lady GaGa vídá s tanečníkem známým jako Speedy. Ten nedávno pro tisk uvedl, že mají "mnoho společného" a jsou navzájem "úplně pobláznění".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 482