Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Online podnikání / foto: shutterstock

Z domova dnes můžete nejen pracovat, ale i založit firmu

On-line dnes již můžete téměř vše. Dokonce i založit vlastní firmu. Výhodou je rychlost, přehlednost i výrazná finanční úspora.

Plánujete rozjet podnikání, ale obíhání úřadů a řešení byrokracie je pro vás noční můrou? Pak nastal vhodný čas obrátit se na odborníky, kteří vám pomohou se založením firmy on-line. Vše vyřídí za vás a navíc vám poskytnou kompletní podnikatelský servis. Ještě váháte?


Vaše představy se stanou skutečností


Řešíte, jak založit firmu, ale příliš se nevyznáte v papírování? Pokud chcete mít vše profesionálně zpracované, oslovte společnost, která se vyzná v založení firmy on-line a vyřídí vše přesně podle vašich představ. Ideální je, pokud zvolíte takovou společnost, která má se zakládáním firem dlouholeté zkušenosti, vyzná se v oboru a je na ni spolehnutí. Přesně tato kritéria splňují odborníci ze společnosti Jake&James Accounting. Jediná schůzka postačí k tomu, abyste jim sdělili své představy a požadavky, a oni už se nadále o vše postarají. K dispozici mají vlastního notáře a po vyřízení všech nezbytných formalit vám garantují zapsání společnosti do 10 pracovních dnů. Pokud se nepotřebujete osobně setkat vůbec, dá se celá procedura udělat kompletně od A do Z on-line a s pomocí pošty. Osobní schůzka tedy ani není nutná.


Kolik stojí založení s.r.o.?

Jake&James Accounting nedělá tajnosti kolem ceny, a tak se na jejich stránkách dozvíte kalkulaci konečné ceny za poskytnuté služby včetně zápisu do obchodního rejstříku. Cena za kompletní založení firmy na míru zahrnuje i administrativní poplatky pro úřady a instituce. Nic dalšího neplatíte, tedy v případě, že se nerozhodnete využívat jejich dalších služeb. Sami si tak jednoduše spočítáte, že ušetřený čas, který můžete využít smysluplněji než běháním po úřadech a vyplňováním nezbytných formulářů, vám tyto náklady rozhodně mnohonásobně kompenzuje.

 



Je libo vedení účetnictví či virtuální sídlo firmy?

Kromě založení firmy on-line můžete využít i dalších služeb, které společnost nabízí. Od profesionálního vedení účetnictví, telefonních hovorů, datové schránky, přes zastupování na úřadech či poskytnutí virtuální adresy. Konkrétně o tuto službu vzrůstá v posledních letech zájem, jelikož nejeden podnikatel si uvědomuje, kolik díky ní ušetří. Pokud je totiž schopný vést firmu na dálku a mít možnost pracovat odkudkoliv, virtuální adresa je ideálním řešením. Společnost Jake&James Accounting ji navíc nabízí v atraktivní lokalitě našeho hlavního města, takže máte na občasné schůzky možnost využít reprezentativní prostory a udělat tak patřičný dojem na své klienty.

Z domova dnes můžete nejen pracovat, ale i založit firmu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!